Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem ciki az ekkora eskuvo?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ciki az ekkora eskuvo?

Figyelt kérdés

Nincsen sok baratunk,es nekem alig van rokonom is.A paromnak picit nagyobb a csaladja,mindkettonknek van kb 2 baratja es ennyi. Maximum 45-50 fot tudunk osszeszedni,de mar ebben is van par olyan rokon akikkel annyira nem is tartjuk a kapcsolatot.

Megis szeretnenk ceremonimestert ,kiberelni egy szep helyszint stb. Nem ciki ez igy? Masoknak 100-150 fos lagzi van nekunk meg par ember…

Volt egy baratnom akinek csak 20 fos volt,de ok nem is mentek sehova.Par napja lattam egy masikat ahol szinten kb 30 ember volt,de ettermben a tobbi vendeg kozott ultek.

2022. márc. 21. 11:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk múlt héten szombaton volt az esküvőnk. 23-an voltunk összesen. Miért? Mert csak azokat hívtuk akik tényleg az életünk része. Felesleges 100-150 embert odacsődíteni, aztán felét nem is ismered.
2022. márc. 22. 11:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"nehez elengedni magamban ezt a tarsadalmi nyomast"

Akkor nehezen kell elengedni.

Az a fontos, hogy a pároddal egyezzetek.

2022. márc. 22. 13:36
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nekünk maximum 30 fő lesz idén -augusztusban. Anyagilag ennyi fér bele, ráadásul már van is két gyerekünk, az egyik 1 éves lesz, szóval hajnalig tartó nagy buli nem is lenne megoldott. Hogy ciki-e? Ha 40 évvel ezelőtt lett volna az esemény akkor lehet annak tartották volna, de tudod akkor sem gondoltam volna erre, mert egy valódi érzelmeken alapuló kapcsolatban ez sosem számít. Sőt, nekem a ruhám mégcsak nem is fehér lesz. Én egyébként sosem szerettem a nagy esküvőket, rengeteget jártam gyerekként családi esküvőkre, volt mikor már este 9-kor halálra untam magam, pedig nagy buli volt "elvileg", de inkább lettem volna otthon. Felejtsd el ezt a szót, hogy ciki, meg ne nézegess rongyrázós esküvői képeket, koncentrálj a valódi értékekre.

2022. márc. 22. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!