Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy lehet valaki ekkora szemét?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki ekkora szemét?

Figyelt kérdés
Szakitottam egy férfival.A lányának most lesz az esküvője,melyre megkért,hogy süssek.Az apja az exem ,azt beszéle meg velem hogy szerdán hozza az alapanyagokat sütéshez.Nem hozta,nem veszi a telefont fel és sms-t se ir.A lánya esküvője,amire nem megyek mert szakitottunk.Mindezek ellenére nem értem hogy lehet ekkora bunkó,ezt megteszi a lányával és velem is.Vasárnap még eljött beszéltük legyünk barátok,beszéltük a sütést is.Mi a fene az a pálfordulás.

2022. márc. 18. 02:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem a lánya viszi az alapanyagot?
2022. márc. 18. 03:56
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Beszélj a lányával, ha tényleg ő érdekel, meg az esküvő és a süti.

De ezt a pasit egyszerűen felejtsd el, felesleges exekkel jóbarátot játszani. Ha ez a része működött volna, most nem lenne az exed.

2022. márc. 18. 04:37
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
Nem értem miért lenne szemét. Ha sütni akarsz, süssél, ha nem akarsz ne süssél. Ez a te döntésed. Ahogy az előzőek mondták a lánnyal intézd, ne a pasival.
2022. márc. 18. 04:55
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Úgy látom,valamiért most mindenki meghülyült.(tudom,nem a kérdésre válasz).
2022. márc. 18. 05:09
 5/17 anonim ***** válasza:
11%
Pl ki?
2022. márc. 18. 06:05
 6/17 anonim ***** válasza:
46%
Miért szemét?Lány esküvője, ha tőled akar tortát, majd a leányzó megbeszéli Veled.Gondolom sütettnek ezek után mással.Te az exeddel mit akarsz még beszélni?
2022. márc. 18. 06:36
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

De azt is meg lehet mondani, hogy bocs, mással süttetünk.

Gyűlölöm az olyan embereket, akik nem tartják magukat a megbeszéltekhez, ezzel kiesést okoznak, szórakoznak az időmmel, és az ilyen kiszàmíthatatlan idiótáktól az is kitelik, hogy 1 nappal később jönnek/szólnak és elvárjàk, hogy annyival kevesebb idő alatt ugyanazt az eredményt prezentàld. Ezzel rád tolva az összes felelősséget saját maga helyett.

Nekem első dolgom lett volna szólni a lànynak, hogy apuci begőzölt, úgyhogy vagy hozza k*rva gyorsan ő az anyagot, mert te így készültél, vagy hagyjanak békén. Az, hogy egy félnótás önző barom, hàlistennek már nem a te bajod, hanem a lányáé.

2022. márc. 18. 07:00
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem csodálom, hogy szakítottál vele. Aki ilyen hisztis, impulzív, önérzetes idióta felnőtt férfi létére, hogy kèpes merő önzőségből a sajàt gyerekét is kellemetlen helyzetbe hozni, felelőssèget nem vállal, korrektség nulla, hogy csak nem veszi fel a telót, annyi bátorság már nem volt benne, hogy eléd álljon, azért egy percig nem kár.
2022. márc. 18. 07:03
 9/17 A kérdező kommentje:
A lányával ezt megbeszéltem ,viszont az alapanyagokat az apja állja anyagilag!Egy hete irta össze mit vegyen,azt igérte hozza.Holnap esküvő.Utolsó hozzászóló jól látja,makacs,impulziv hisztis,hiszen bipoláris ember.Nem tudom mit akar ezzel számomra kifejezni
2022. márc. 18. 08:34
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Számodra?

Semmit. Nem rólad szól. Annyira önző, hogy minden róla szól.

Ne foglalkozz vele! Csak annyi a dolgod, hogy elhatárolódj tőle, aztán felejtsd el kb azt is, hogy létezett.

Szerencsèsnek mondhatod magad, hogy ennyivel el tudod intézni. Képzeld csak el, hogy bírnád elviselni, ha ő lenne az apád.

2022. márc. 18. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!