Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek nem úgy sikerült az esküvője, mint szerette volna?
1. unokatesómékén a náazsszony utálta a komplett családunkat, mert ők gazdagok voltak, mi meg átlagosak
2. másik unokatestvéremékén az egyik meghívott konkrtéan nekiállt üvöltözni (eleve is agresszívebb fajta, és erre ráivott), ami ijesztő volt még nekünk, felnőtteknek is
Nekem volt egy kisebb szűk családi eskuvo és most nyáron lesz egy nagy.
Az első eskuvo egyszerű volt, az anyakönyv vezető házhoz jött és kb 30 fővel ünnepeltünk. Svédasztal jellegű vacsi volt, egyszerű fehér koktél ruhám volt, család fotózott.
Csalódott voltam mert nem így képzeltem el, de a párom bele egyezett, hogy igazi lagzi is legyen idén.
Kastély kertben lesz a szertartás és a lagzi egy étteremben. Igazi baliruham lesz stb. De néha bánom hogy ennyire akartam a 2. Lagzit. Túl nagy macera és az első is szép volt igaz nem az amiről álmodtam.
A végeredmény ugyan az. Férjhez mentem és jól éreztük magunkat. De a legtöbb nő vágyik arra a megalmodott esküvőre.
Apró bakik voltak, de olyan egetrengető nem. Pl. nem került oda szülőköszöntőre apukám ajándéka az asztalhoz. Illetve elfelejtettem milyen ízűek a tortáink. A cm sem volt túl felkészült.
Illetve olyan hajnali 3-ra mindenki kifeküdt, amire abszolút nem számítottam. Ezzel sincs baj, mert mindenki jól érezte magát csak meglepődtem.
Összességében úgy vagyok vele, hogy nem számít. Ezek apró dolgok és csak egy nap, egy alkalom, egy buli volt az életünkben. Előtte azt gondoltam életünk legfontosabb napja és katasztrófa lesz, ha bakizunk. Mégis olyan természetes volt az egész. Jól éreztük magunkat, én nem feszültem be semmin és éppen így volt a maga tökéletlenségével tökéletes az egész! Én mindenkinek ezt javasolnám. Engedje el a gyeplőt, dőljön hátra és élje meg a napot, az érzelmeit. Ne azon agyalj akkor már, hogy lehagytak egy beígért dekor elemet, vagy megérkezett-e a torta időben... Éld meg! És ne hívj meg kényszerűen olyanokat, akinek semmi keresnivalója ott, távoli rokon, egyfajta "díszlet" csakhogy többen legyetek.
Így utólag már ez a legjobb tanácsom. Minden más lényegtelen. Utólag már közel sincs akkora jelentősége az egész esküvőnek, mint előtte gondoltam. Nekem pl. sokkal nagyobb dolog volt a kislányunk születése. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!