Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akinek nem úgy sikerült az esküvője, mint szerette volna?
Kovid előtt voltam utoljára esküvőn.
Templomi rendben lement, majd este megjelent a mennyasszony exbarátja, aki kiderült nem is annyira exbarát.
Még pár nappal az esküvő előtt is kufircoltak.
na ellehet képzelni milyen buli volt utána, csak sajnos nem zenés tancmulatság.
Hallottál már arról, hogy az emberek különböznek? Attól hogy neked nem, van, akinek fontos az esküvő.
Sok olyan dolog van az életben amit én leszarok, másnak meg az a legfontosabb. Mégsem kérdőjelezem meg mások prioritási sorrendjét...
Na ehhez a kérdéshez is jutott egy megkeseredett szánalom... 🙃
Nekem még nem volt esküvőm, de a legjobb barátnőm esküvőjét beárnyékolta egy pár nappal korábban történt szerencsétlen esemény. Emiatt nem tudott 100%-ban ott lenni fejben a várva várt esküvőjén, ami miatt bűntudata van (de már az esküvőn is volt). Elmaradt sajnos a menyasszonyi eufória, csak képekről tudja felidézni az esküvőt, magától nem emlékszik a részletekre.
#7 csakhogy a kérdés nem az volt, hogy úgy általában mi a véleményed az esküvőkről. Semmi baj nincs azzal, ha neked felesleges flanc, de egy olyan kérdés alá beböfögni a véleményed, ahol konkrétan tapasztalatokra kíváncsi a kérdező kb olyan szintű, mintha a sport rovatban én írkálnám minden második kérdés alá, hogy minek edzeni, mennyivel jobb otthon dögleni és sorozatokat nézni. Lehet véleményem nekem is, de ha nem az a kérdés, akkor minek írogassam olyan helyekre, ahol ez lényegtelen?
Bocsazoffért, kérdező. Nekem jól sikerült az esküvőm, de voltam egy olyanon, ahol kifejezetten kellemetlenül éreztem magam, a teljes esküvő a jelen lévő ~10 nyugdíjasra lett optimalizálva, a ~120 fiatal meg "találja fel magát" alapon volt elengedve (lásd: régi ócska mulatós zenék, játékok vagy bármi program hiánya, ilyesmire gondolok). Nem is ismertem nagyon senkit, az asztaltársaság sem volt az igazi, bár ugye ez az ifjú párra nyilván nem vonatkozik, és ők ki tudja, hogy ezt így tervezték-e, vagy véletlen volt.
Nálunk kb minden is balul sült el, pedig nem volt nagy esküvő. Nem tudtam időben elindulni fodrász után, mert lezárták az utakat egy felvonulás miatt (nem nagy felvonulás volt, sőt, igazából a mai napig fogalmam sincs, mi volt az, mert egy cikket se találtam a neten...), szóval maradt 5 percem, hogy felvegyem a ruhát, megigazgassam magam, és elinduljunk. A szertartás kb okés volt, kisebb gondok itt is voltak, de nem annyira bosszantóak. 14-en voltunk összesen, szóval nem volt lakodalom, meg ilyesmi, csak foglaltunk asztalt egy étteremben, és a fél társaságnak előre leadtuk a rendelését a kajára pár nappal korábban. Hát, én, és még 3 másik ember majd' egy óra késéssel kaptuk meg az ételt a többiekhez képest (pedig a miénk le volt adva korábban). Én meg mivel reggeli óta nem ettem, mert nem volt rá időm este 7 felé nem voltam ettől túl boldog. Az éjszaka további része is felejthető volt (iszogatás, beszélgetés, falatozás).
Feldolgozni úgy dolgoztam fel, hogy a férjemet szeretem, mindent megteszünk egymásért, és inkább az esküvő legyen ilyen katasztrofális, mint a házasság, ami viszont remek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!