Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek kis esküvőjük volt vagy még csak lesz, ők miért döntöttek ez mellett, párjukkal is sikerült e könnyen megegyezni ebben, vagy neki más volt az elképzelése?
Mondjuk kerdes az, hogy mi a kicsi... Mert minden relativ ugye. A mienk 60 fos volt, ez van ahol kicsinek szamit, van ahol kozepesnek, van ahol nagynak.
De pl mi szabtunk egy hatart ami meg belefert, ugy hogy mi ki tudtuk fizetni, es igy olyat csinaltunk ami nekunk tetszett. Nem akartuk, hogy a szulok beleadjanak.
Mindennel egyutt ez a hatar 5000 euro volt.
Ebben benne volt :
Az eskuvoi szertartas a polgarmesteri hivatalban
A koktel a szertartas utan
A teremberlet, dekoracio.
A vacsora 60 fore 5 fogassal, tortaval, borokkal, uditokkel, a palinkat mi hozhattuk, ezert a vendeglos nem szamolt fel extra penzt
A DJ/ceremoniamester honorariuma
A ruham (direkt nem akartam habos-babos menyasszonyi ruhat, egy gyonyoru tortfeher selyemruhat vettem az alkalomra, learazason, mindennel egyutt 180 euro volt)
A csokrom, az oromszulok csokra, a fodrasz.
Sminket magamnak keszitettem, a mukormoket egy baratnom tette fel.
Mindezt Franciaorszagban 2012-ben.
Igaz sokmindent magunknak csinaltunk. A dekoraciot pl anyosom aki eredetileg rajztanar. Nem bereltunk autot, apukam kocsija volt a menyasszonyi kocsi. Igy a szo azoros ertelmeben o vezetett az oltarhoz:)
Meghivobol nem csinaltunk papiralaput. Helyette keszitettunk egy ingyenes weboldalt, es mailben egy link segitsegevel kuldtuk el a meghivokat. Ott helyben a honlapon vissza is lehetett jelezni, ez alapjan allitottuk ossze az ulesrendet.
Mi pl siman megegyeztunk abban hogy nem hercegnoi lagzi a cel, sokkal inkabb az, hogy kotetlenul egy jot bulizzunk a baratokkal es a csaladdal. Ez sikerult is.
Mondjuk eleve a tanum eltevedt, es haromnegyed negykor az ocsemek ugy szedtek ossze valahol (negykor kezdodott a szertartas). En 4 elott tiz perccel kezdtem oltozni:)
Szoval lenyeg a lenyeg, mi nem akartuk tulbonyolitani. Igazsag szerint nekem a szuk csaladi koru is megfelelt volna, de ugy voltunk vele hogy ha mar buli akkor legyen. De gyertyafenykeringo, meg menyasszonytanc meg ilyesmik nem voltak, egyikunk sem akart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!