Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megkérni a testvéremet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérni a testvéremet, hogy ne az általa választott ruhában jöjjön az esküvőnkre? Menyasszörny lennék ettől?

Figyelt kérdés

Egész életében olyan volt, hogy mindenki rá figyeljen, mindenki őt találja szépnek, okosnak, viccesnek. Ez engem nem zavar, mert én meg inkább a visszahúzódó fajta vagyok.

De az esküvőnkre szeretnék magabiztosan menni, úgy, hogy rajtunk van a "reflektorfény". Erre ő már beszerzett egy olyan ruhát, ami gyönyörű és tényleg olyan, mintha ráöntötték volna. Mégsem szeretném, hogy abba jöjjön, egyszerűen nem érzem helyesnek.

Félek, hogy megint az lenne, hogy őt dicséri mindenki. Pl. koszorúslánynak is szerettem volna, közölte, hogy nem, mert nem akar egyforma ruhában lenni a többi barátnőmmel, meg hogy neki amúgy sem stílusa ez, hogy megbújik mögöttem egy snassz ruhában...

Mit csináljak?

2022. febr. 20. 16:38
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
87%

Ismerős a testvérkapcsolat. A testvéred egy hisztis gyerek szintjén van. Ha megkéred, hogy vegyen fel másik ruhát csakazértis azt fogja felvenni. A fotóst pedig meg lehet kérni, hogy ne is fotózza tesódat. Ennek érdekében jó messzire is ültetheted magadtól.

Te csak légy önmagad. Se szexibb, se még jobban kicsinosított, se nagyobb ruha vagy drágább. Ne szállj bele ebbe a versenybe. Itt te vagy a nyertes, ő meg csak kelleti magát. Ez a viselkedés önmagában is elég ciki.

Egyébként meg a ti baráti körötök lesz ott, ha a rokonság közös is. Nem gondolom, hogy a barátok díjazni fogják ezt a viselkedést.

2022. febr. 21. 20:37
 22/22 anonim ***** válasza:
75%
nézd van aki bármit is vesz fel szépe, mert olyan arca, alkata. Van aki bármilyen szép ruhát vesz fel, nem lesz feltűnő. Kár ezen parázni, a ruha csak ruha. Az esküvő meg jobb esetben nem hercegnő verseny.
2022. márc. 3. 10:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!