Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Megkérni a testvéremet, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megkérni a testvéremet, hogy ne az általa választott ruhában jöjjön az esküvőnkre? Menyasszörny lennék ettől?

Figyelt kérdés

Egész életében olyan volt, hogy mindenki rá figyeljen, mindenki őt találja szépnek, okosnak, viccesnek. Ez engem nem zavar, mert én meg inkább a visszahúzódó fajta vagyok.

De az esküvőnkre szeretnék magabiztosan menni, úgy, hogy rajtunk van a "reflektorfény". Erre ő már beszerzett egy olyan ruhát, ami gyönyörű és tényleg olyan, mintha ráöntötték volna. Mégsem szeretném, hogy abba jöjjön, egyszerűen nem érzem helyesnek.

Félek, hogy megint az lenne, hogy őt dicséri mindenki. Pl. koszorúslánynak is szerettem volna, közölte, hogy nem, mert nem akar egyforma ruhában lenni a többi barátnőmmel, meg hogy neki amúgy sem stílusa ez, hogy megbújik mögöttem egy snassz ruhában...

Mit csináljak?

2022. febr. 20. 16:38
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a szépen megfogalmazott választ!

Nem erről van szó. Az a baj, hogy akinek nincsen olyan testvére, mint nekem, nem érti ezt, nem érzi át.

2022. febr. 20. 16:41
 2/22 anonim ***** válasza:
99%

#1 én meg tudom érteni. Én is egész életembe kb el voltam nyomva. Bármit tettem mindíg más volt a szép és a jó.

Csak egy kicsit ő is reflektorfényben akar lenni, és nem akarja hogy mindenki a saját esküvőjén is a testvérét ugrálja körbe.

2022. febr. 20. 16:42
 3/22 anonim ***** válasza:
87%
Tudnál linkelni konkrét ruhakölteményeket? Én így nem tudok véleményt mondani, hogy nem látom át a helyzetet.
2022. febr. 20. 16:45
 4/22 anonim ***** válasza:
38%
Igen. Igazi menyaszörny lennél. Csak akkor kérhetnéd, ha esküvőre egyébként nem való ruhában akarna menni. (Fehér ruha, prosti fíling...), de azért, mert csinos benne, nos, ezt nem kérheted.
2022. febr. 20. 16:47
 5/22 anonim ***** válasza:
73%

Ha a ruha gyönyörű és valóban olyan, mintha rá öntötték volna, valamint az alkalomhoz is illik, akkor azt kell mondjam, hogy talán irigy vagy rá, amiért jobban fog kinézni, mint te a menyasszonyi ruhádban. De erről nem ő tehet. Én sem húznék zsákot magamra, hogy nehogy véletlenül jól nézzek ki, csak mert a menyasszony féltékeny.

Ha mindig is ilyen volt, akkor gondolom a rokonok is tudják róla.

Te nem fogsz tudni magabiztosan menni az esküvődre, mivel elég nagy önbizalomhiányban szenvedsz. Attól még nem lesz önbizalmad, hogy eldugod a testvéred a hátad mögé.

2022. febr. 20. 16:50
 6/22 anonim ***** válasza:
96%
Én megértem a problémádat, mert eléggé úgy tűnik, hogy a tesód konkrétan itt is villogni akar. Nagyon gáz dolog elutasítani a saját TESTVÉRED koszorúslányfelkérését, mert nem akar ugyanúgy öltözni, mint a többiek. Az ember lánya legalább a saját testvére esküvőjén megtehetné, hogy összehúzza a száját, és megtesz valamit érte, de nem, ő ehelyett ott is villogni akar...
2022. febr. 20. 17:20
 7/22 anonim ***** válasza:
24%
igen
2022. febr. 20. 17:23
 8/22 anonim ***** válasza:
93%
Abszolut elnyom teged. Ha zsakot huzna magara, akkor is igy vagy ugy a tarsalgasaval, locsi fecsivel a tarsasag kozeppontja akar lenni. Talan meg a videos is rakozelit a seggere. De sajnos nem tudsz mit tenni. Nem a masikat kell elnyomni, hanem magadat kell jobban kiemelni. Csinositsdbki magad, legyel meteszebb mint amilyen szoktal. Mondjal koszontot es tarsalogj mindenkivel.
2022. febr. 20. 17:24
 9/22 anonim ***** válasza:
59%

Hát csak olyan férfias válaszokat tudok:

1. Máshova szervezd az esküvőt. De neki ne mondd meg.

2. Ha ebbe jössz, akkor én otthagyom az esküvőt.

3. Vörösbor legyen nálad, véletlen baleset történhet. Akkor majd leveszi, ha elázott.

4. Zárd be.

2022. febr. 20. 18:35
 10/22 anonim ***** válasza:
69%
Én azt értem, hogy sokszor igazad volt. Nem lehet jófej, ha mindig el akar nyomni. De ebben az esetben azért gondold át. Ahogy már írták, vannak bizonyos etikai szabályok, aminek illik eleget tenni egy esküvőn. De ha azoknak megfelel a ruha, csak annyi baj van vele, hogy nagyon jól áll neki, akkor ne már! Csak azért, mert a te esküvőd, hagy ne menjen már egy zsákban, hogy elég ronda legyen. Ha te egy esküvői ruhában se tudsz kitűnni, akkor nem csak vele van a baj. Másik megoldás, hogy nem jövőd meg, és a probléma megoldva. Természetesen az az életre szóló sértődéssel jár együtt. De téged eddig is mindig zavart, nem igaz?
2022. febr. 20. 18:41
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!