Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi alapján választotok fotóst?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi alapján választotok fotóst? Többel találkoztok?

Figyelt kérdés

Vagy csak az árak és a feltöltött képek döntenek?

Idei esküvőn mennyit fizettek majd és mit kaptok érte?

2022. febr. 6. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Van pár lelkes kezdő fotósunk ismeretségi körben, akit kérni sem kellett, erősködött, hogy jön fotózni. Rajtuk kívül egy profi fotós lesz, aki főleg a lagzi és a ceremónia kamerás felvételeit készíti. Nem kértünk még árajánlatot, gondolom nem két fillér, ellenben csodálatos munkákat csinál és javasol is dolgokat, amik hangukatosabbá teszik a látványt.

Én nem szeretek spórolni ilyesmin, ha látom a referenciáin azt, amit látni akarok és hogy mindenki maximálisan elégedett vele a korábbi ügyfelek közül (Google/Facebook értékelések alapján), akkor nem fogok már szórakozni azon, hogy az esküvő x millió vagy x millió százezer lesz.

2022. febr. 6. 22:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Fotós vagyok és nemrég volt esküvőm is, szóval én szakmai és laikus szemmel is azt tanácsolnám hogy olyat válassz akinek a képei nektek a legközelebb állnak az ízlésedhez. Sok olyan profit látok aki többszázezrekért vállal esküvőt, szakmai szemmel gyönyörűek is a képeik, de nekem olyan üresek, ridegek.
2022. febr. 7. 11:43
 3/4 anonim ***** válasza:
Illetve fontos hogy szimpatikusak legyetek egymásnak, tudjatok együtt dolgozni, hiszen ez életetek egyik legfontosabb napja. Rólatok szól és az a fontos hogy a képek is olyanok legyenek amilyeneket ti szeretnétek, nem amilyet a fotós maga kigondol. Mi minden ügyféllel találkozunk az esküvő előtt, ha messzebb vannak más nem videóban beszélünk többször is
2022. febr. 7. 11:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Ajánlás útján választottam fotóst. Kettővel találkoztam, de az egyiknél nem éreztem azt hogy mi jól tudnánk együtt dolgozni. A másiknál meg volt a kémia hogy úgy mondjam, a képei is közelebb álltak a mi ízlésvlágunkhoz.
2022. febr. 7. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!