Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volt suliból az összes "nagy nő" már vagy eljegyzett vagy már férjnél van, nála 15-2o évvel idősebb párjával? Ez nem lehet véletlen, nem igaz?
Mostanában gondolkodtam el a témán. A gimi "legjobb női" vagy "legrosszabb női" mind 15-2o évvel nagyobb párt választottak maguknak, sokan férjhez mentek, még többen jegyesek(2o-21 évesen). Persze egyik adjunktus, másik orvos, a harmadik közjegyző, szóval pénz van bőven. Mit gondoltok, pénz beszél, a kutya ugat? Szerintetek véletlen egybeesés, vagy tényleg ettől boldogok?
Egy régi jó barátnőm is egy nála 15 évvel idősebb pasival állt össze, aki a külföldi útjait finanszírozgatja...hol van az IGAZ szerelem mostanában?!
Persze vannak kivételek, nem általánosítani akarok, de Ti is láttok összefüggéseket a környezetetekben vagy csak én magyaráztam bele?
(nem savanyú a szőlő, nem azért írtam a kérdést, csupán kíváncsiság)
Izraeli. Izrael arab ország, tehát arab a pasi :D Vagy nem jól mondom?
"Izrael: többségében zsidó. Hivatalos nyelv a héber. Az ország nagy része zsidó vallású"
De az tuti, hogy héberül tanul, és zsidó lett.
Én 22/L vagyok, és nálunk is viccesen megnövekedtek az eljegyzések, házasságok, gyerekek. És pont azoknál, akik a menők, bulizósak és valahogy sejthető, hogy 2 évnél tovább nem fogják bírni a házasságot egy pasi mellett. Van, akinél már gyerek van úgy, hogy közben egy bulizós pics@. Kicsit szánalmasak szerintem. És ezeknél nem is az van, hogy idősebb, gazdag a pasas, hanem már annnnyira fejlett, érett nőnek érzik magukat, hogy egyetem elvégzése után muszáj férjet fogniuk (vagy ha dolgoznak, akkor meg pláne itt az ideje). Tipikus nagyzolás. Sose értettem a nőkben, hogy miért olyan nagyszám összeházasodni, hogy bekötik a fejüket, és minél hamarabb annál jobb, és ettől lesznek komoly emberek. Aztán meg töltögetik fel iwiwre büszkén a képeiket, a bérelt mercivel a kisvárosban, annyira ciki. Magamutogatás, felvágás mások előtt, ennyi.
Én 7 éve vagyok együtt a párommal, gimi 2. óta, de valahogy mégse éget ez a házasság dolog, nekem ez így is elég komoly kapcsolat, és a cél az, hogy összehozzunk egy saját lakást/házat valahogy, hogy ne albérletben kelljen tengődnünk.
Nálunk is kb az összes olyan lány férjhez ment már, akiről nem is gondoltam volna. De nem 15-20 évvel idősebb, gazdag pasihoz. Hanem van, aki már gimiben együtt járt a felettünk lévő sráccal, most meg hozzáment. Van, aki egy jó barátjába szeretett bele, aztán hamar házasodtak. stb.
Én bevallom őszintén, kicsit irigylem őket. Szeretnék fiatal menyasszony lenni, de egyszerűen nem bírjuk összeszedni a pénzt a párommal az esküvőre, pedig már egy éve próbálkozunk. Csak közben munkanélküli lett, az elég nagy érvágás, amit addig félretettünk, azt akkor feléltük.
Viszont más kérdés, hogy nekem is van egy olyan érzésem, hogy ezek a házasságok nagyon esélyesek majd a válásra...
Kérdező! Nálunk ez pont fordítva van. Akik a gimiben, a te elnevezésed általi ,,nagy nők´´ inkább élnek valami párkapcsolatban, ami kapcsolatnak sem nevezhető, inkább dugópartnert kerestek.
Az ilyen csajok soha nem voltak nagy nők, csak NAGY volt a pofájuk túlságosan is.
Én pl tavaly álltam ki gimiből, a barátom 10 évvel idősebb nálam, és nem valami bankár, nem is milliomos, egyszerű ember. Már az esküvőt tervezzük :)
Utcsó! Rátapintottál a lényegre!
A mai társadalmi viszonyok elég szélsőségesek, és sajnos ha végignézünk a 20-30 körüli pasikon...persze, van kivétel, de...
De amúgy ettől teljesen függetlenül, igenis van, pl. én, aki idősebb férfiakat tart vonzónak, ellentétben a fiatalabbakkal, ez pszichológiai beállítottság (hülye példa, de mint a homoszexualitás, persze talán nem olyan szélsőséges), talán gerantomániának hívják, jártam régebben emiatt pszichológushoz. Nincs ezzel semmi baj, ha mindkét fél jól érzi magát és boldog, akkor miért lenne rossz?
Érdekkapcsolat meg egy 22 éves milliomossal és egy 42 éves milliomossal is éppúgy lehet, akinek az a célja, nem hinném, hogy "válogat".
Gerontofíliának hívják, a pedofília ellentétje :)
Nekem eddig 3 volt osztálytársamnak született gyereke, ebből csak egy házas egy kis taknyossal. Hihetetlen, hogy az a csaj szószerint egy kis taknyos suhanccal állt össze. Nem mert annyira jó nő lenne, csak kicsit nagyobb darab...nem dagi, hanem magasabb meg vastagcsontú...na mind1. Pont úgy néznek ki, mintha nem védekeztek volna, nem akart volna a csaj abortuszt és most próbálnak valami családfélét mímelni, miközben egyiknek sincs végzettsége (ált. 8-ik) és mindkettő a pasi anyjánál lakik a gyerekkel. Lehet, hogy ők így boldogok, én így képtelen lennék élni. Na mindegy. Van egy másik lány a háromból, aki viszont egy idősebb pasival van és neki szült, de nem házasodtak össze. A pasi nem kimondottan gazdag, de nem is szükölködnek. Azt a lányt viszont sajnálom, mert szerintem a biztonságot keresi, ugyanis nem volt egy egyszerű élete. Szerintem neki nem is kimondottan a pénz volt fontos, hanem az, hogy valaki vigyáz rá és gondoskodik róla.
Édesanyám és édesapám között 15 év volt, de apa nem volt gazdag. Az egy óriási szerelem volt, ami tényleg a sírig tartott, ugyanis apukám 9 éve meghalt. Viszont anyukám nem is gerontofil...egyszerűen csak egymásba szerettek korra, nemzetségre, pénzre...mindenre való tekintet nélkül :)
Kedves arab-zsidó válaszoló! Hogy lehet akkora égbekiáltó marhaságot írni...vagy egyáltalán gondolni, hogy az arabok vallása a zsidó???????? A zsidó egy nép és egy vallás egyben, az arab pedig egy nép, melynek a vallása az iszlám. És Izraelben nem élnek arabok, mert ez nemhogy két külön vallás, hanem az a két vallás (és nép), amelynek a tagjai a legjobban gyűlölik egymást!! Hogy olyanok, mint a kutya meg a macska, nem kifejezés!!!! Nézz már utána egy kicsit légyszi. Nem is értem, hogy eddig miért nem szólt még neked senki, mert ez kb. annyira gáz, mintha azt írnád/mondanád, hogy a feketék azok fehérek.......Arab országok pl. Afganisztán és Irak, de nem Izrael....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!