Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó tippek, hogy emlékezetes esküvő legyen?
Sajnos fogalmam sincs milyen esküvőt találhatnánk ki magunknak,mert nincsenek szüleink,testvérek,senki.1-2 rokon,de tényleg csak szó szerint,mert egyedül az édesanyám testvére+férje+2 fia és azoknak a barátnői és ezzel ki is merült a családtagok száma.Max 1-2 barát-barátnő,de az sem több max 6-8 főnél.
Nem tudom milyen lehetne az esküvőnk.Van 3 pici gyerekünk is(3 éves,4 éves és 3 hónapos),nem tudom mellettük milyen lehetne,még bulit sem hiszem,hogy tudnánk csinálni.Vagy nem tudom.Passzolok.Valakinek esetleg akadna ötlete?Milyen esküvőt lehetne alkotni családtagok nélkül és gyerekekkel úgy,hogy emlékezetes is legyen,de ne legyen megterhelő a gyerekeknek sem?Nektek milyen volt az esküvőtök?Valaki le tudná írni részletesen,hogy miket csináltak stb?Nem akarom,hogy egyhangú legyen,szeretném,hogy attól még,hogy családunk nincs,mindig emlékezzünk rá és örömmel töltsön el minket ha rá gondolunk.Annyi biztos,szeretném ha fogadalmat írnánk.Valakinek akadna esetleg erre is 1-2 jó tippje?Nem templomi esküvő lenne,mert a párom nem szeretné,így hát még helyszín is kell...Komárom-Esztergom megyeiek vagyunk.Tud valaki erre valami jó és szép helyszínt?
Bocsi a sok kérdésért,de nem tudok semmit az esküvőkről és remélem minél több válasz jön és azokból ki tudnék választani néhányat ami megtetszik.
Köszi előre is!
köszi a linkeket.ez is meggondolandó.én hajlok a nászúttal egybekötött tengerparti esküvőre.épp a páromat fűzöm e célból,hátha belemegy :)
már csak azt nem tudom,hogy oda anyakönyvvezetőt kell vinni+ tanúkat?Vagy ott kell keresni anyakönyvvezetőt?Ha viszem őket akkor velük mit kezdjek utána?Pár napig lássuk el őket is vagy vegyek jegyet nekik,hogy haza tudjanak jönni?Valaki tud erről valamit?
ott kell keresni anyakönyvvezetőt. a neten vannak "szolgáltatók", akik ilyen esküvőket szerveznek, lehet, hogy őket érdemes kikérdezni, mégha utána nem is veszitek igénybe őket.
nekünk 1 hete volt a Fortunán az esküvőnk :) szerintem nem a nászutas lakosztályban voltunk... a földszinten kértünk szobát, mert másra is használnunk kellett... voltak babások is, meg nagyon idősek, akik időnként igénybe vették a szobát a lagzi alatt pihenni, babát etetni, stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!