Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó tippek, hogy emlékezetes esküvő legyen?
Sajnos fogalmam sincs milyen esküvőt találhatnánk ki magunknak,mert nincsenek szüleink,testvérek,senki.1-2 rokon,de tényleg csak szó szerint,mert egyedül az édesanyám testvére+férje+2 fia és azoknak a barátnői és ezzel ki is merült a családtagok száma.Max 1-2 barát-barátnő,de az sem több max 6-8 főnél.
Nem tudom milyen lehetne az esküvőnk.Van 3 pici gyerekünk is(3 éves,4 éves és 3 hónapos),nem tudom mellettük milyen lehetne,még bulit sem hiszem,hogy tudnánk csinálni.Vagy nem tudom.Passzolok.Valakinek esetleg akadna ötlete?Milyen esküvőt lehetne alkotni családtagok nélkül és gyerekekkel úgy,hogy emlékezetes is legyen,de ne legyen megterhelő a gyerekeknek sem?Nektek milyen volt az esküvőtök?Valaki le tudná írni részletesen,hogy miket csináltak stb?Nem akarom,hogy egyhangú legyen,szeretném,hogy attól még,hogy családunk nincs,mindig emlékezzünk rá és örömmel töltsön el minket ha rá gondolunk.Annyi biztos,szeretném ha fogadalmat írnánk.Valakinek akadna esetleg erre is 1-2 jó tippje?Nem templomi esküvő lenne,mert a párom nem szeretné,így hát még helyszín is kell...Komárom-Esztergom megyeiek vagyunk.Tud valaki erre valami jó és szép helyszínt?
Bocsi a sok kérdésért,de nem tudok semmit az esküvőkről és remélem minél több válasz jön és azokból ki tudnék választani néhányat ami megtetszik.
Köszi előre is!
Hát ha így áll a dolog akkor itt Mo-n béreljetek egy tóparti nyaralót és ott tartsátok meg szűk körben az esküvőt. Mondjuk lehetne este is naplementekor persze szabadban.
Vagy mondjuk egy vitorláshajón naplementekor csak ti és a gyerekek v.mint a pap.
Hú, az enyém emlékezetes volt :)
20 fős, egy étteremben. Szolíd vacsorának terveztük, de az ifjú férj úgy berúgott, hogy az utcasarkon hányt. Anyósomat elküldte a fenébe, mert beleevett az állványon a torába, ami már fel volt vágva, de neki még kellett egy "fél szelet".
Én a kanapén aludtam nászéjszaka, és utánna 2 napig bőgtem, hogy "elrontottam az életem".
Azóta (3 éve) nagyon boldogan élünk, imádjuk egymást, és ha lehet, akkor nem találkozom az anyóssal.
Próbáld meg nem így emlékezetessé tenni :)
Én is egyből arra gondoltam, hogy valami nyaralással egybekötött, tengerparti esküvő lenne az ideális. Pont amiatt, amiket felsoroltál: sajnos nincsenek rokonok, akikkel akár egy bulis lagzit, akár egy bensőséges, szűkkörű családi esküvőt csinálhatnátok. Szerintem ha már a szüleitek nem lehetnek ott, akkor inkább a gyermekeitekkel ötösben rendezzetek esküvőt! A két nagy biztos, hogy nagyon élvezné, és nekik is örök emlék lenne!!! (Megjegyzem, nekem nagy,100 fős lagzim volt, amit a mai napig emlegetnek rokonok barátok, de mai fejjel, anyaként annyira furcsa már, hogy a kislányaink nem voltak részesei...)
Szóval szerintem spóroljatok össze egy tengerparti esküvőre valót!!! Egyébként nem hiszem, hogy túl sokkal többe jönne ki, mint itthon megszervezni egy esküvőt, és utána elmenni nászútra.
Az előző vagyok.
Én küldtem el az anyósomat a fenébe, nem a férjem.
Tata, Angolpark vagy Gottwaldra nem gondoltatok?(én ink. Angolparkra szavaznék)
Pont ma néztük párommal, hogy van rá lehetőség ott esküdni.
Én pl el tudnék képzelni ott egy őszi vagy tavaszi esküvőt.
Nagyon szép lenne a környezet és szerintem meseszép képek is készülhetnének.
Köszi az eddigi válaszokat!Eddig még legjobban a tengerparti ötlet és a tatai tetszett,mert Tata az egyik kedvenc városom.
köszi és várok még néhányat hátha bejön még valami.egyébként jövő tavaszra tervezzük,mikor már visszajön egy picit jobb idő + a kislányunk is nagyobb lesz már pár hónappal :)
A mi esküvőnk itt volt:
A nászutas lakosztályuk pedig gyönyörű.Hatalmas ablakok,panoráma a Dunára és egy óriási franciaágy :D
A másik ötletem Rakonczai Máté mentalista showja.Vállal fellépést esküvőkön is,ahol az ifjú pár és a vendégek a "játékosai".Aki szereti az ilyesmit,annak felejthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!