Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik ruhát választanátok?
Nem tudok választani 2 ruha közül, varratni pedig nem tudok, mert a varroda amiben megbízom (ismerősök ajánlották) nem tudta garantálni, hogy elkészül időben.
Két ruha lenne esélyes:
1. Ruha: A szoknya része csodálatos, pont olyan formájú és kialakítású amilyet mindig is szerettem volna, viszont a felső részén a díszítés nem igazán tetszik.
2. Ruha: Gyönyörű diszítésű (felső és az alsó része is) és anyagú ruha, viszont a szoknya része nem olyan amilyet szeretnék. Nem rossz, de nem ilyenre vágyom.
Ti melyiket választanátok?
Nyilván egy harmadikat választanék, ha lenne :)
Az összes szalont bejártam már a környéken, távoliakban is voltam, sok-sok ruha közül mégis csak ez a kettő az esélyes. Ezeknél nem találtam olyat, ami jobban tetszik.
Egyiket sem választanám. Az esküvő kapcsán sok kompromisszumot kell kötni, de a ruha esetében nem tenném és nem is tettem.
Ha te mégis a kettő között akarsz dönteni, javaslok egy módszert: dobj fel egy érmét, válaszd ki, hogy melyik oldala melyik ruha legyen, és az eredményt látva érezni fogod, hogy örülsz-e neki. Ha megkönnyebbülsz, hogy az a ruha lett, akkor az a megfelelő. Ha csalódott vagy, akkor a másikat válaszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!