Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik ruhát választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik ruhát választanátok?

Figyelt kérdés

Nem tudok választani 2 ruha közül, varratni pedig nem tudok, mert a varroda amiben megbízom (ismerősök ajánlották) nem tudta garantálni, hogy elkészül időben.

Két ruha lenne esélyes:

1. Ruha: A szoknya része csodálatos, pont olyan formájú és kialakítású amilyet mindig is szerettem volna, viszont a felső részén a díszítés nem igazán tetszik.

2. Ruha: Gyönyörű diszítésű (felső és az alsó része is) és anyagú ruha, viszont a szoknya része nem olyan amilyet szeretnék. Nem rossz, de nem ilyenre vágyom.

Ti melyiket választanátok?

2021. dec. 20. 13:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%
Egyiket sem. Ha megtaláltad volna az igazit, akkor nem hezitálnál egy percet sem. Én nem kötnék kompromisszumot az esküvői ruhámat illetően. Egyébként nem tudom, hogy mikor lesz az esküvő, de ruhát nem az utolsó percben kell nézni, és akkor lazán meg tudtak volna neked varrni egy igazán szépet. Ha a hitel miatt kell sietni, nem szóltam :D
2021. dec. 23. 14:32
 12/17 A kérdező kommentje:

Nyilván egy harmadikat választanék, ha lenne :)

Az összes szalont bejártam már a környéken, távoliakban is voltam, sok-sok ruha közül mégis csak ez a kettő az esélyes. Ezeknél nem találtam olyat, ami jobban tetszik.

2021. dec. 23. 15:38
 13/17 anonim ***** válasza:
Akkor fotózd be, és alakíttasd át.
2021. dec. 23. 19:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Egyiket sem választanám. Az esküvő kapcsán sok kompromisszumot kell kötni, de a ruha esetében nem tenném és nem is tettem.

Ha te mégis a kettő között akarsz dönteni, javaslok egy módszert: dobj fel egy érmét, válaszd ki, hogy melyik oldala melyik ruha legyen, és az eredményt látva érezni fogod, hogy örülsz-e neki. Ha megkönnyebbülsz, hogy az a ruha lett, akkor az a megfelelő. Ha csalódott vagy, akkor a másikat válaszd.

2021. dec. 26. 23:22
 15/17 A kérdező kommentje:
Már megvan a ruha :)
2021. dec. 26. 23:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Melyik lett végül?
2021. dec. 27. 09:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Ha a 2. ruha fazonja is jól áll, csak nem "jajj, nem az álomfazonom", akkor inkább azt... a szerintem ronda díszítés feltűnőbb a fotókon. Hacsak nem lehet azt tompítani egy varratott stólával vagy valami köpenykével.
2022. jan. 3. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!