Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti melyik ruhát választanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti melyik ruhát választanátok és miért?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Megköszönném, ha indokolnátok is, hogy miért az tetszik, amelyik. Őszintén én az első kettő között gondolkodom. Az elsővel az a bajom, hogy tüll a szoknya, amit nem szeretek. A másodikban meg nem vagyok biztos, hogy jól áll, de hát ez majd kiderül. Vékony vagyok és fiatal, közepes cici mérettel, nem túl formás fenékkel, de az úgyis takarva van. :)

2015. nov. 2. 20:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
80%
Leginkább egyiket sem, de ha nagyon választani kell, akkor a 3. a legkevésbé rossz.
2015. nov. 2. 20:47
 2/27 anonim ***** válasza:
76%

Én leginkább az elsőt venném fel, csak a csipke nem tetszik rajta annyira, de fazonra valami hasonlót szeretnék én is majd egyszer.

Még a 4-es is jó, de én annyira nem szeretem mutogatni magam(pedig csak 23 vagyok) és úgy érezném sok látszik a dekoltázsból, vállból(annak ellenére, hogy egy egyszerű darab) pedig egyáltalán nem vagyok vallásos.

a 2. meg nem tetszik.

2015. nov. 2. 20:48
 3/27 anonim ***** válasza:
76%
Illetve még esetleg a 4, de a dekoltázs része nagyon nem tetszik.
2015. nov. 2. 20:49
 4/27 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is az első kettő tetszik jobban, a teljesen pánt nélküli ritkán jó választás, az a vékony pánt meg olyanná teszi a harmadikat mint valami fehérnemű. Az első kettő kimondottan tetszik, de tök különböző alkaton mutatnának jól, szóval felvéve lehet csak dönteni mindig.
2015. nov. 2. 20:50
 5/27 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem messze a 4. a legszebb. Bár én ilyen formában nem merném felvenni, tetetnék rá spagettipántot. :)
2015. nov. 2. 20:52
 6/27 anonim ***** válasza:
87%

Ne haragudj, de szívem szerint én egyiket sem választanám. Nem tudom, honnét veszed a ruhát, de arra tippelek, hogy ukrán vagy kínai lehet, a minősége alapján, és ez sajnos nem dícséret.

A csipke mindegyiken nagyon olcsó, a mell-és derékrészek szabása botrányosan rossz. Közönséges vagy amorf kivágások, rossz kialakítás.

Ha nagyon ezekből muszáj választani, akkor a harmadik a legkevésbé katasztrofális.

2015. nov. 2. 20:56
 7/27 anonim ***** válasza:
74%
4.a legszebb.Nekem is olyan volt formára,csak habosabb,és köves,de csak fotózáson volt rajtam pánt nélkül,utána varrattam rá egy strasszos pántot.Nekem volt mit belerakni:D Egész este húzgáltam volna pánt nélkül.
2015. nov. 2. 20:58
 8/27 A kérdező kommentje:
Egyetértek, de sajnos ezekből kell választanom. :( Illetve volt még pár, de még ezek a legjobbak. Gondold el milyen a többi...
2015. nov. 2. 20:59
 9/27 anonim ***** válasza:
53%
A ruha9-est, tehát a 4. képen lévőt. Mármint férfiként írom ezt, mert én imádom az olyan női ruhákat, amik hát- és pántnélküliek. Kellően meg van az abroncs tartása, de nem túl csicsás, mégis modern. Meseszép a cickó rész kidolgozása is.
2015. nov. 2. 21:00
 10/27 anonim ***** válasza:
90%
Talan a 3. nem annyira szornyu...
2015. nov. 2. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!