Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyik ruhát választanátok és miért?
Megköszönném, ha indokolnátok is, hogy miért az tetszik, amelyik. Őszintén én az első kettő között gondolkodom. Az elsővel az a bajom, hogy tüll a szoknya, amit nem szeretek. A másodikban meg nem vagyok biztos, hogy jól áll, de hát ez majd kiderül. Vékony vagyok és fiatal, közepes cici mérettel, nem túl formás fenékkel, de az úgyis takarva van. :)
Én leginkább az elsőt venném fel, csak a csipke nem tetszik rajta annyira, de fazonra valami hasonlót szeretnék én is majd egyszer.
Még a 4-es is jó, de én annyira nem szeretem mutogatni magam(pedig csak 23 vagyok) és úgy érezném sok látszik a dekoltázsból, vállból(annak ellenére, hogy egy egyszerű darab) pedig egyáltalán nem vagyok vallásos.
a 2. meg nem tetszik.
Ne haragudj, de szívem szerint én egyiket sem választanám. Nem tudom, honnét veszed a ruhát, de arra tippelek, hogy ukrán vagy kínai lehet, a minősége alapján, és ez sajnos nem dícséret.
A csipke mindegyiken nagyon olcsó, a mell-és derékrészek szabása botrányosan rossz. Közönséges vagy amorf kivágások, rossz kialakítás.
Ha nagyon ezekből muszáj választani, akkor a harmadik a legkevésbé katasztrofális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!