Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti melyik ruhát választanátok és miért?
Megköszönném, ha indokolnátok is, hogy miért az tetszik, amelyik. Őszintén én az első kettő között gondolkodom. Az elsővel az a bajom, hogy tüll a szoknya, amit nem szeretek. A másodikban meg nem vagyok biztos, hogy jól áll, de hát ez majd kiderül. Vékony vagyok és fiatal, közepes cici mérettel, nem túl formás fenékkel, de az úgyis takarva van. :)
Ugyanaz a véleményem mint 4-es válaszónak.
Ha széles vállad van akkor a 2-es, ha szép formás a karod akkor az 1-es. A kis pántos nem tetszik, az utolsó meg szerintem szörnyű, az alsója is, meg kényelmetlen is lehet, általában hülyén is mutat az ilyen mindenkin, de hát ízlések és pofonok.
De nem értem, miért akarsz ilyesmiből választani? Mennyi pénzed van? Hidd el, ennél biztos találni szebbet!
Az organza szalonban pl. 50.000-től kezdődik a kiárusítás... pronovias, egyéb világhírű márkás ruhák.
Plusz még ezt érdemes talán megnézned, ha nem az utolsó pillanatban vagy:
Aranyos vagy, de itt közbe is szólok, hogy senki ne küldjön linket, feltalálnám magam, ha lenne lehetőségem, de a helyzet adott, egy bizonyos szalonból kell választanom és onnan szedtem ki ezeket.
A 3.-ról a spagetti pántot letudnám szedetni. A 4. meg tetszik, de inkább csak másokon, mert én nem vagyok modern és az egy modern darab.
Mind ronda. En ingyen kolcsonkernek egyet valakitol. A penzt meg mellmutetre felretennem.
Vedd lazan! Ne valassz olyat, ami nem tetszik!
N
Talán a harmadikat. Az elsőnek nem tetszik a vállmegoldása, én a pánt nélkülit vagy a spagettipántosat szeretem. A másodikkal ugyanez a bajom, és még rosszul is állna rajtam, mert pici a cicim. Az utolsó meg nagyon csicsás.
De őszintén megmondom, én inkább vennék használt ruhát, mint szalonból olyat, ami nem tetszik igazán, pedig az esküvő számomra csak jogilag fontos, úgyhogy nem gondolkodom fehér ruhában meg nagy lakomában.
most komolyan ennyire borzalmasak szerintetek ezek a ruhák, hogy csak ezért várnátok, hogy gyűjthessetek pénzt? :O
röhej. a Kérdező valószínűleg nincs nagyon eleresztve, ha nem válogathat kénye kedve szerint, szóval én aztán nem dobnék ki erre egy rakat pénzt.
szerintem a 3. szép, és a többi sem borzalmas. semmi szörnyülködni valót nem látok rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!