Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik ruhát választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik ruhát választanátok?

Figyelt kérdés

Nem tudok választani 2 ruha közül, varratni pedig nem tudok, mert a varroda amiben megbízom (ismerősök ajánlották) nem tudta garantálni, hogy elkészül időben.

Két ruha lenne esélyes:

1. Ruha: A szoknya része csodálatos, pont olyan formájú és kialakítású amilyet mindig is szerettem volna, viszont a felső részén a díszítés nem igazán tetszik.

2. Ruha: Gyönyörű diszítésű (felső és az alsó része is) és anyagú ruha, viszont a szoknya része nem olyan amilyet szeretnék. Nem rossz, de nem ilyenre vágyom.

Ti melyiket választanátok?

2021. dec. 20. 13:13
A kérdező szavazást indított:
Első ruha
Második ruha
19 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
49%

Így kép nélkül?

+

"nem olyan amilyet szeretnék. Nem rossz, de nem ilyenre vágyom."

+

Honnan tudjuk hogy te mire vàgysz?

Nonszensz a kérdés

2021. dec. 20. 13:16
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
amelyik jobban all. az elsot tuti nem valasztanam, ha olyan a diszites, ami nem tetszik. kepeken a felso resz ugyis jobban fog latszani valoszinuleg, tehat biztos nem vennek fel olyat, ami felul nem tetszik.
2021. dec. 20. 13:17
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanerre gondoltam, hogy a képeken a felső látszik jobban. Azt válaszd, aminek a felső része jobban tetszik.
2021. dec. 20. 13:20
 4/17 A kérdező kommentje:

Direkt nem írtam több részletet a ruhákról. Képzelj el két ruhát ami neked tetszik, ezekkel a paraméterekkel.

Nem arra vagyok kíváncsi ugyanis, hogy neked melyik ruha tetszik jobban, hanem hogy melyik részlet lenne számodra a fontosabb.

2021. dec. 20. 13:22
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Es olyan nincs ami tokeletesen megfelel? Egyiket sem valasztanam, ha nem olyan amilyet szeretnek.
2021. dec. 20. 13:24
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátnőm kérdezne erről, én is azt javasolnám, hogy inkább a díszítése legyen jó a ruhának. Gondolom képek fognak készülni. Azon talán nem látszik annyira, ha a szoknya nem tökéletes, de a díszítés az rögtön látszik, ha nem jó.
2021. dec. 20. 13:24
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Egyebkent a diszites a legkevesebb, ha egyebkent a szabasa jo, az also resze pedig tokeletes, en az elsot valasztanam.

(5 voltam)

2021. dec. 20. 13:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én választanék egy harmadikat, amin a szoknya is és a díszítés is megfelelő. De ha már nagyon választani kell, akkor inkább a másodikat, mert ott egyik elem sem olyan, amire azt mondod, hogy kifejezetten nem tetszik.
2021. dec. 20. 13:27
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ez a két opció van, nincs olyan, ami mindenhogy tetszik, akkor azt választanám, ami a legjobban áll. Nekem ez a legfontosabb, nem az, hogy hol milyen dísz van vagy hogy mennyire illeszkedik az elképzelésemhez.
2021. dec. 20. 13:31
 10/17 anonim ***** válasza:
54%

A szoknya esésén krinolinnal, alsószoknyával lehet változtani valamennyit, de a díszítést leszedni nehéz és drága.

De a krinolinhoz hozzá lehet tűzetni egy jó varrónővel

[link]

Ha a ruhának van természetes derék vonala, akkor esetleg egy rávett szoknya megoldás lehet. Pl ez a kinézet:

[link]

Ha viszont van más opció, én is arra szavaznék, hogy nézelődj még, az az érzésem egyik se igazán a te darabod.

2021. dec. 21. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!