Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valami ciki sztori az esküvőtökről? Szivesen olvasgatnék. :)
#9 hat ez k*rva aranyos..
Bezzeg, ha egy 50 eves tette volna
N
Nem saját esküvő.
1. menyasszony télen akarta tartani, mert olyan romantikus. Ja, -4 fok, jég és lefagyott sár, latyak mindenütt. Az étteremben elfelejtették felkapcsolni a fűtést és majd összefagytuk magunkat :D
2. ismerőséknél egyik csávó mattrészegre itta magát, meg ordibált mint állat... nagyon gáz volt
Nálunk koszosan volt felrakva a tányér. Az egyik vendég (nő) még vacsora előtt úgy berúgott, hogy haza kellett vinni. A töltött káposzta ehetetlen volt, a nő aki segített a főzésben az üst tetején ült, elfelejtettek alágyújtani. A tortánkat nem tudtuk felvágni mert nem volt kés, fél óra volt míg szereztek egyet. Hajnalban az egyik vendég velünk cirkuszolt, hogy nem tud hazamenni, szerezzünk neki autót. A végén a zenész szintén velünk kiabált mert nem volt aki kifizesse. Apámnál volt a pénz őt meg nem találtuk sehol. Másnap reggel arra ébredtem, hogy apám részegen sírva ül az ágyunk szélén, hogy menjünk takarítani a kultúrházba, mert mégsem fizették ki a takarítást. Persze oda nem jött senki segíteni... Vadidegen emberek jöttek be és végül 4-en takarítottunk ki a lagzi után.
Ez nem ciki, hanem borzalom volt. Annyira, hogy kb. 10 évig nem voltam hajlandó megnézni a felvételt ami készült.
Az anyakönyvvezető azt mondta: A házasulandókon kívül mindenki üljön le.
Én már ilyen félig leülve behajlított térdekkel, a férjem meg félhangosan: te nem,te nem,te nem :D Majdnem hanyatt estem
Mondjuk ez nem annyira volt ciki, inkább vicces
Nekem még nem volt esküvőm, de amiken eddig voltam, azokon történt egy-két dolog. Nem történtek nagyon szappanoperás dolgok, de apró cikiségek igen.
(nem egy esküvőn történt az összes)
- 60as vendég kicsit betütükélve megpróbálta felszedni az összes 16-23 éves meghívott lányt
- berúgott huszonéves srác fennhangon fikázta a nővérének a párját (aki ott se volt az esküvőn) úgy, hogy a fele nem volt igaz annak, amit mondott (ismertük a kérdéses pasast), és amikor helyreigazították a részeg srácot, hogy "nem munkanélküli az XY, ne mondjál már hülyeségeket" pl., akkor úgy volt vele, hogy "Ja, akkor jó", aztán 20 perc múlva megint mondta ugyanazokat a sületlenségeket
- tehetős örömanya egy tábla csokinyi ajándékot sem hozott az ifjú párnak, amikor a másik fia esküvőjáre adott több százezer forintot, és utána meg ott utasítgatta az ifjú párt, hogy melyik kajából mennyit csomagoljanak neki (simán elvitte volna a megmaradt torta 3/4-ét)
- ifjú pár haverjai vállalták magukra a főzést a lagzira, rohadt sokat késtek az alapanyag-beszerzéssel, annyit, hogy nem is értettük (2kor kezdődött volna a vacsora, 8kor kezdődött el ténylegesen), és a húsokat ehetetlenre szárították és égették
- menyasszony részegen elhajtotta az időseket azzal a jeligével, hogy "menjetek már haza, most már csak a fiatalok fognak itt bulizni"
- "vőfélynek" a vőlegény nem kicsit tutyimutyi bátyja volt felfogadva, annyi lett volna a dolga összesen, hogy összetrombitálja a meghívottakat, amikor program van... csak a bent levőknek szólt folyton, azoknak nem, akik kint voltak levegőzni vagy cigizni (tök közel), és egy csomóan mindig lemaradtak a programokról... az örömanya konkrétan lemaradt a tósztokról, pedig nem volt messze
- jó pár meghívott, aki nem volt képes illően felöltözni (kifejezetten elegáns esküvőkön olyanokat láttam, hogy kinyúlt, kifakult kínais dzsörzéruha, piképóló bermudával, csillogós Converse csillogós piros tütüvel, miniruha alól kilógó bugyi stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!