Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőn ha a párod rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőn ha a párod rossz nevet mondana, megtudnál neki bocsájtani?

Figyelt kérdés

Itt most Ross és Emily esküvőjére gondolok a Jóbarátokból.

Ross őt vette feleségül, holott Rachelbe volt szerelmes, és az esküvőn ez bizony ki is derült. Ross véletlenül rossz nevet mondott, és ez rá is nyomta a bélyeget a későbbi házasságra.

Ha veled történne ilyen, hogyan reagálnál?

2021. nov. 20. 14:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a 10-es is írta, itt Magyarországon erre azért nagyon kevés esély van.

Anyakönyvvezető előtt csak igen-t kell mondani. Az egyházin meg a pap mondja előre, hogy pl. Júlia, Isten szent színe előtt feleségül veszlek. És ezt kell megismételni.

Ott tudom elképzelni, ha valami saját szertartás van, saját szöveggel, ahogy amerikában is szokás.

2021. nov. 22. 09:18
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Több év együttlét után házasodtunk, nem nagyon tudom elképzelni, mégis hogy történhetne ilyen pusztán “véletlen”, mindenféle exek emléke nélkül. Utóbbinál meg nálam evidens, hogy vége a dalnak.
2021. nov. 22. 14:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Az esküvőn igent, vagy nemet lehet mondani.

Hogy kiről van szó, azt a szertartás vezető mondja be.

2021. dec. 10. 21:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem mindegy, hogy pillanatnyi áramszünet volt az agyában, és vmi random nevet mondott be, vagy hogy az exét... előbbit még el is nevetném, utóbbi nyilván nem tetszene, mert akkor valószínűleg nincs túl az exén, én meg a szamár vagyok a ló helyett... ennél meg azért több önbecsülésem van.
2021. dec. 13. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!