Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Meg lehet otthon valami házi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet otthon valami házi módszerrel mérni kvázi pontosan, mekkora a gyűrűméretem?

Figyelt kérdés
Szépen kérek mindenkit ne jöjjön azzal, hogy menjek be egy boltba, mert nem tudok (ténylegesen karanténban vagyok) és igen, nincs egy árva fia gyűrűm sem. Azon egyszerű oknál fogva, hogy nem hordok gyűrűt, sőt, semmilyen ékszert, eljegyzésünk sem volt, nem szerettem/szerettünk volna, megbeszéltük, hogy összeházasodunk és annyi. Pont ez miatt gyűrűt sem akartam, mert minek. Viszont most a napokban (ennyi ésszel szabadlábon, igaz?) mégis úgy döntöttem azért jó volna egy, nem túl konvencionális és nem is egy csajos darab (karbon-titán, feketés árnyalatú ugye és véletlenül sem köves, tényleg tetszik), ki is néztem, de nem tudom mi a méretem. Mire szabadulok a karanténból és meg tudnám nézni üzletben a méretem, már lehet nem érne netről ide, nincs már 4 hét sem a dátumig. Láttam ilyen eszközt, esetleg lehet hogy árulnak boltokban is (el tudnék küldeni érte valakait, aztán bedobja a ládánkba, párom még külföldön egyelőre)? Afféle műanyag cucc volt, amit méretre kellett húzni, mondjuk rendelhetek is egyet 400 ft-ért, plusz 2000 postaköltség, nem halok bele, csak gondoltam rákérdezek itt, hátha.
2021. nov. 18. 15:09
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha van nyomtatód, tele a net nyomtatható gyűrűméretezővel. Itt egy példa.

[link]

2021. nov. 18. 15:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Nohát, pedig guliztam, de ez elkerülte a figyelmem. Nyomtatóm van, csak patron nincsen benne, de az nem gond, lehet kapni itt nem messze tőlem, majd elküldök érte valakit, mégiscsak könnyebben beszerezhető, mint ez a szerkezet. Köszönöm szépen!
2021. nov. 18. 15:24
 3/9 anonim ***** válasza:

Egyszerűbbet is tudok.Kivágsz egy kb 1 cm-es papírcsíkot és passzentosan rátekered a bal kezed gyűrűsujjára.Azt vedd figyelembe, hogy az ízületnél vastagabb az ujjad valószínűleg.Megjelölöd ahol összeér és leméred.A kapott számot mm-ben felírod, neten pedig kikeresed egy táblázatból, hogy mekkora méretnek felel meg.

Egyébként az átlagos(tehát se nem kicsi, se nem túl nagy) gyűrűméret 52-es.Ez nagyjából segít, ha őszinte vagy magaddal, nem biztos, hogy te magadnak annyira pontosan le tudod mérni.Ha nagydarab vagy, nagy a kezed, vastagok az ujjaid, akkor a gyűrűméreted sem lehet túl kicsi.Érted mire gondolok.

Ha pedig két méret közt nem tudsz dönteni: vastagabb gyűrűből egy mérettel nagyobb kell, vékonyból meg egy mérettel kisebb.

Tehát ha kiderül, hogy neked 50 a méreted, vastag gyűrűből 51-es lesz jó, vékonyból meg 49-es.

2021. nov. 18. 16:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Ja, még valami.Én itthon mértem le az ujjam, azt hittem 49 vagy 50 lehet a méretem.Mikor ékszerboltban lemértek, azok nagyok voltak.48-as a mèretem, ott azt mondták.
2021. nov. 18. 16:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezt a hasznos választ is. Nagydarab nem vagyok, 55 kiló a 170 centimhez, az ujjaim sem vastagok, aféle méretemnek megfelelő, átlagos kezem van, azt hiszem.
2021. nov. 18. 16:12
 6/9 anonim ***** válasza:

5 Nem is írtam, hogy az vagy! Csak hogy HA úgy van, akkor vedd figyelembe.Szerintem bevenni még mindig egyszerűbb, mint hozzá toldani, ha kicsi.Érted.

Csak leírtam ahogy tudtam, hogy mikre figyelj.

2021. nov. 18. 16:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm szépen, nem értettelek félre, nagyon hasznos volt a válaszod! :)
2021. nov. 18. 16:29
 8/9 anonim ***** válasza:
47%
Cérna a legősibb megoldás.
2021. dec. 11. 20:57
 9/9 anonim ***** válasza:
8 Nem jó a cérna.Túl vékony, teljesen más az, mint egy vastagabb, merev fém.A papírcsík az pontosabb.
2021. dec. 11. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!