Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról ha valaki terhesen házasodik?
Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 18:19
31/34 anonim válasza:
én jobb szeretem, ha a dolgok sorrendje nem borul fel.
nagy valószínűséggel ők csak jogi szempontok miatt házasodnak, h. ha megszületik a gyerek, ne kelljen külön apasági nyilatkozatot tenni.
nagy hassal én nem venném fel a fehér ruhát, az én szememben igenis szimbólum, és gáz, h. mára ez így kiüresedett.
32/34 anonim válasza:
Gondolom ártatlanul mész majd férjhez utolsó válaszoló .:)
33/34 anonim válasza:
Igazából nem foglalkoztat, de sajnálom őket, hogy a gyerek miatt össze kell házasodniuk, majd néhány év múlva megunják és válás… nőként nem vállalnám, ha házasodok akkor azt rendesen megtervezve és pont úgy, ahogy megálmodtam, nem nagy hassal kényszerből.
34/34 anonim válasza:
Semmit. Ő dolga. Nem vagyok annyira hagyományb..i / konzervatív, hogy emiatt lenézzem, még akkor is, ha én nem házasodnék állapotosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!