Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok arról ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról ha valaki terhesen házasodik?

Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 18:19
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
34%

19#

Erre azt tudom mondani, hogy házasság nem egyenlő a felelősségvállalással. Milyen jó már, mikor anyuka meg apuka a házasság alatt szanaszét hitelezi magát, a gyerek meg majd csak les, mikor csak adósságot örökölne. Sajnos elég sok ilyen is van.

Mi 15 éve vagyunk együtt házasság nélkül, és az anyagiakat elrendeztük, ami azt jelenti, hogy a ház közös, a többi nagyobb értéktárgy pedig vagy az én vagy a párom nevén van, szóval senki sincs kettőnk közül olyan helyzetben, hogy nincstelen lenne, ha egyikőnkkel történne valami. Nyilván mindketten dolgozunk. Nagyon jól megvagyunk és ezen az semmit nem javítana vagy rontana, ha házasok lennénk. Nálunk nem lesz öröklési herce-hurca, sokkal tisztábbak a vagyoni viszonyok, mint egy házasságban. Természetesen elfogadom, ha valaki nem így gondolja, mindenki úgy tesz, ahogy jónak látja, de semmiképpen nem mondanám magunkat felelőtlennek, sőt.

2021. okt. 29. 09:44
 22/34 anonim ***** válasza:
27%
A 21. válasz a 20-hoz szól, elírtam bocs
2021. okt. 29. 09:45
 23/34 anonim ***** válasza:
64%

Ez szép és jó, nekem akkor is furcsa ha valaki ennyire ellenzi mintha fájna, pedig "csak egy papír". :D

2021. okt. 29. 09:51
 24/34 anonim ***** válasza:
20%

23#

Ezt én sem tudom megmagyarázni, hogy miért hagy hidegen a házasság :), már sokat gondolkodtam rajta, pedig nő vagyok, a nők többségének az az álma, hogy férjhez menjen.

2021. okt. 29. 10:02
 25/34 anonim ***** válasza:
16%
23# talán mert valakinek a szeretője vagy és esélyed sincs. Előbb el kellene válnia.
2021. okt. 29. 10:31
 26/34 anonim ***** válasza:
20%

Amúgy biztos ilyen is történt már a világon, elég hajmeresztő sztorikat hallani, amikben a szerető nem is tudja hogy ő szerető. :D

2021. okt. 29. 10:42
 27/34 anonim ***** válasza:
66%

Azt gondolom, hogy dupla örömben van része a párnak. Nem minden esetben a terhesség miatt veszi el a férfi a nőt. Mi van, ha a hosszú esküvő szervezés közben jött össze a baba és mire a nagy napra sor kerül, addigra már láthatóan terhes a menyasszony? Ma már nem abban a korban élünk, amikor a nők szűzen, az apjuk házából mennek férjhez, hanem a legtöbb esetben együtt élnek a párjukkal és utána jön a házasság. Innentől senki ne várja el, hogy felnőtt emberek egymáshoz se nyúlnak, mert "a pap áldása nélkül nem szabad"! Innentől a baba összehozása sem nagy dolog.

Képmutatás lenne papolni a fehér ruha miatt is, mert eredetileg sem a szűziesség jele volt, csupán egy skót királynő választása az 1800-as években (a gazdagság szimbólumaként), amit aztán felkapott a divat és hagyománnyá vált.

2021. okt. 29. 11:44
 28/34 anonim ***** válasza:
53%
Az ő dolguk, igazából semmi közöm hozzá. Nem fogok ítélkezni. Nem terhes házasságok közül is sok érdekházasság van, vagy nem gondolják komolyan és elválnak hamar.
2021. okt. 29. 11:48
 29/34 anonim ***** válasza:
54%
Semmit, nem érdekel.
2021. okt. 30. 07:55
 30/34 anonim ***** válasza:
26%
#14 "Irigy vagy?" - Mire lennék irigy? :D Olyan nőkre, akiket szerelemből senki sem akart elvenni, és ki kellett erőszakolniuk az esküvőt egy fattyúval? Mint már említettem, lenézem őket, mivel semmi nőiesség és tartás nincs bennük, de gondolom fáj, hogy téged is csak azért vettek el mert jött a majom :)
2021. okt. 31. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!