Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok arról ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról ha valaki terhesen házasodik?

Figyelt kérdés
2021. okt. 27. 18:19
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
21%

Amugy ja.

Nekem mondta mar a volegenyem aki akkor a pasim volt h jajjj majd megkerlek ugyis lesz gyerek. Mondtam h jajj majd elobb ha akar Engem akkor akarjon es azutan lehet gyerek. Hat engem ne terhesen jegyezzenek el. Igy is lett :D mindenki AZT hitte terhes vagyok mert 8+ ev utan..eljegyzett. ahh h en tuti terhes vagyok. Eeeeees nem.

Meg nem.

2021. okt. 28. 01:11
 12/34 anonim ***** válasza:
77%

Én is ott voltam tesómmal a szüleim esküvőén. ( pocakban)

Ennek 23 éve és együtt vannak még a szüleim .:)

2021. okt. 28. 06:40
 13/34 anonim ***** válasza:
95%

Miért hülyeség? Megkönnyíti a "papírmunkát", nem kell külön okmány arról hogy az apja az apja, tiszta öröklési viszonyok közé születik, stb.

2021. okt. 28. 09:42
 14/34 anonim ***** válasza:
83%

#10: " Akinek csak felcsinálva vagy gyerek után sikerül kierőszakolni egy esküvőt, az nagyon szánalmas."

Ezt meg honan szeded? Irigy vagy? Biztos a kérdező is ezt akarta hallani.

2021. okt. 28. 09:44
 15/34 anonim ***** válasza:
97%

Nagymamám is terhesen ment férjhez, mesélte, hogy gyorsan kellett megszervezni, így is 3 hónapos volt már akkor. (Nem emiatt vette el a papa, hanem mert full szerelmesek voltak egymásba amúgy is).

Nincs ebben semmi, akkor sem, és most sem.

2021. okt. 28. 09:47
 16/34 anonim ***** válasza:
87%
Nem érdekel más terhessége, házassága, megszületet gyereke, az egész élete sem. Leszarom.
2021. okt. 28. 12:52
 17/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Igazából se terhes nem vagyok,se házasodni nem készülök,csak kíváncsi voltam a véleményekre.:D

2021. okt. 28. 13:24
 18/34 anonim ***** válasza:
84%

Olyan szempontból nem szerencsés, ha nehezen viseli a terhességet, hányingere van, szédül, stb. élete nagy napján.

Sokkal jobb azonban, mint nem összeházasodni és úgy vállalni a gyereket.

2021. okt. 29. 08:38
 19/34 anonim ***** válasza:
25%

13#

Azért, mert egy apasági nyilatkozat is 10 perc és az öröklési viszonyok ezután ugyanazok a gyerek szempontjából, mintha házasságba születne. Nekem ez olyan kényszeresnek tűnik, hogy házasodjunk gyorsan, mert jön a gyerek. Nem ettől lesz valaki jó apa, vagy anya és a kapcsolat sem a házasság miatt lesz boldog. Sok ilyet láttam családon belül is, mindnek válás lett a vége. A házasság csak egy papír, de ki hogy érzi.

2021. okt. 29. 09:17
 20/34 anonim ***** válasza:
59%

"Azért, mert egy apasági nyilatkozat is 10 perc"

Ahogy a házasságkötés is. Ez nem válasz arra, hogy miért hülyeség házasságot kötni.

"az öröklési viszonyok ezután ugyanazok a gyerek szempontjából, mintha házasságba születne"

Aha, persze. Láttam már ilyet, fiatalon elhunyt (papírozatlan élettárs) apuka, két kisgyerek. Jó móka volt. :D

Mindenesetre nekem több mint gyanús, mikor egy pár egy gyereket bevállal, ami egy "visszacsinálhatatlan" óriási felelősség 10-20 évig legalább (bizonyos értelemben utána is), de a házasságot elutasítják, mert az "csak egy papír".... Ha "csak egy papír", akkor miért zavarja őket ennyire? :D

Anyám is így volt vele, hogy az csak egy papír, épp ezért mondott igent apumnak, hiszen nem valami ördögtől való dolog, csak egy papír.

Aki ennyire kerülni akarja, annak érzésem szerint nem csak egy papír, hanem nem tetszik a felelősségvállalás - amivel a világon semmi gond nincs szerintem, csak úgy meg nem kéne gyereket vállalni...

2021. okt. 29. 09:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!