Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben nincs a közelben ideális esküvői helyszín,
szerintetek mennyi a max távolság?
Figyelt kérdés
Ami még a vendégeknek sem tehet, mármint az odajutás. Nekem nagyon tetszik egy hely de 47 km. 50 km-es körzetben nincs szép hely én pedig biztosan nem fogok iskolai aulában házasodni.. Te mennyit utaznál a házaspár miatt?
Ha fizetik az utat, akkor szerintem nem gond több száz kilométer sem.
2021. okt. 24. 10:08
2/15 anonim válasza:
Mi távol lakunk a csaladomtol, az esküvő a mi városunkban lesz
Itt berlunk majd szobákat a vendégeknek mert a lagzi és főleg alkohol után senki nem indul haza
Van aki 50 és van aki 150 km-re lakik tőlünk Ez van jobb megoldást nem tudok
Ha ti közel laktok csak a lakhelytol távol fogtok házasodni, szerintem kb így tudtok tenni Akinek fontosak vagytok, megteszi értetek hogy veletek unnepelhessen
2021. okt. 24. 10:15
3/15 anonim válasza:
A rokonság sem mindekii egy helyről jön gondolom, ez ilyen, van akinek áldozatokat kell hozni.
2021. okt. 24. 10:22
4/15 anonim válasza:
Én is voltam esküvőn ahol elszállásolták a vendégeket. Ha nagy lagzi akkor ez problémásabb. Ha kisebb akkor az egyszerűbb mert ha pl van egy vendégház ott mellette akkor azt ki lehet bérelni egy estére
2021. okt. 24. 10:27
5/15 anonim válasza:
47 km az még bevállalható szerintem ha rokonságnak van autója. Nálam az a határ, hogy hazaérek-e egy-két óra alatt. Ha igen, semmi gond. Aki meg iszik, annak meg tökmindegy mennyire van messze, úgyis az a lényeg, hoy legyen ott szállás.
2021. okt. 24. 10:39
6/15 anonim válasza:
A mi helyszínünkre utaztak kb 300 km távolságról is. Nem elvárható a pártól, hogy egy számukra akár idegen városban tartsák az esküvőt egy képzeletbeli mértani középen, hogy mindenkinek megfeleljenek. Mi is utaztunk haza már külföldről esküvőre, akkor igazából csak azért látogattuk haza. Szállást természetesen álltuk a messziről érkező vendégek részére, de az odajutás megszervezése ilyenkor a vendég felelőssége/feladata.
2021. okt. 24. 11:34
7/15 anonim válasza:
Vendégként ha az esküvő olyan helyen van, ahonnan nem jutok haza tömegközlekedéssel, akkor ott szoktam aludni valahol a környéken. Nyilván ez pénzbe kerül, szóval a borítékba akkor ennyivel kevesebbet tudok rakni. (Nincs autóm, szóval más megoldás nem nagyon van.) Ha jár este is busz, vonat, akkor gond nélkül utazok ennyit, azért ez nem olyan nagy távolság.
2021. okt. 24. 11:45
8/15 anonim válasza:
Aki szeret titeket és tényleg részt szeretne venni az esküvőtökön, annak 50 km nem egy nagy távolság. Aki meg csak illemből menne el, közben meg csak egy nyűg neki az egész, az persze hivatkozhat rá, hogy messze van.
2021. okt. 24. 13:01
9/15 anonim válasza:
Felènk ez úgy szokás, hogy ha messzebb van a helyszín, akkor bèrelnek buszt, és hozzàk -viszik a nàsznèpet. Pl 30-50km-es tàvolsàgnàl.
2021. okt. 24. 20:43
10/15 anonim válasza:
50km szerintem nem nagy távolság. Sógoromék kb ennyire laknak tőlünk, a tesómék is kb, esküvő nélkül is jövünk-megyünk egymáshoz.
Bár mi simán elugrunk egy egynapos "csavargásra" is akár 100-150km-re :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!