Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem volt menyasszonytánc az esküvőtökön, hogy oldottátok meg az ajándékok átvételét?
Figyelt kérdés
Volt erre egy külön programpont? Vagy csak kitettétek a dobozt és random belerakták a vendégek?2021. okt. 5. 14:35
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!
2021. okt. 6. 13:55
12/17 anonim válasza:
nálunk a meghívóban szerepelt, hogy senkitől nem várunk ajándékot, ha mégis adnának valamit, azt valamelyik civil szervezetnek ajánlják fel, támogatva egy jó társadalmi ügyet.
azt akartuk, hogy velünk ünnepeljenek, nem a pénzük vagy ajándékuk kellett.
13/17 A kérdező kommentje:
Nekem viszont kell a pénzük :D
2021. okt. 9. 07:19
14/17 anonim válasza:
Szerintem ez nem ciki, minden eskuvon van ajandekozas. A meghivoba mondjuk mi se irtuk bele kulon programpontnak, de a vacsi elott, mikor volt ido, akkor a ceremoniamester elmondta h kost lehet gratulalni a parnak:ad
15/17 anonim válasza:
Ülj le akkor az utcára a csövesek közé és kéregess -.-" Normális ember nem azért rendez esküvőt meg hív meg embereket, mert "kell a pénzük"...
16/17 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem rossz a helyzetet. :)
2021. okt. 13. 21:10
17/17 anonim válasza:
Nekem nem volt esküvőm, de a legutóbbi 2 esküvőn úgy működött a dolog, hogy a vacsora után szólt mindenkinek a "vőfély" (vőlegény bátyja / haver, nem profi), hogy most lehet odaadni majd az ajándékokat - az egyik pár elvonult egy sarokba, a másik a pár asztalánál maradt, és így sorban odajárultunk hozzájuk az ajándékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!