Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen lánybúcsúra milyen programot szervezzek?
A barátnőmnek jövő nyáron lesz az esküvője. Arra kért, hogy én szervezzem meg neki a lánybúcsúját.
A bökkenő elsősorban a résztvevők: ő, én (25 évesek), az anyósa, az anyja, a párja nagymamája.
A második bökkenő: nemrég derült ki, hogy terhes.. így szeretné ha "baba barát" lenne..
Most már nem tud inni... ha ott lesz a baba akkor azért nem fog tudni inni. Ennek és a résztvevők fényében milyen lánybúcsút lehet így csinálni? Milyen programokat stb...?
10-es javaslata nekem is tetszik. Esetleg lehetne néhány feladat a menyasszonynak, ha addig át tudja adni a babát valakinek. Barátnőmnél volt például fűszerek felismerése bekötött szemmel, mert nagyon jól főz, és 90-es évek dalait is be kellett azonosítania, kis nosztalgiaként. Élvezte a menyasszony/vőlegény kvízt is, ha mellőzöd a nagyon intim kérdéseket, ez kivitelezhető családal is.
Vagy csak elmentek egy jót ebédelni vagy vacsorázni egy étterembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!