Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ilyen lánybúcsúra milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen lánybúcsúra milyen programot szervezzek?

Figyelt kérdés

A barátnőmnek jövő nyáron lesz az esküvője. Arra kért, hogy én szervezzem meg neki a lánybúcsúját.

A bökkenő elsősorban a résztvevők: ő, én (25 évesek), az anyósa, az anyja, a párja nagymamája.

A második bökkenő: nemrég derült ki, hogy terhes.. így szeretné ha "baba barát" lenne..

Most már nem tud inni... ha ott lesz a baba akkor azért nem fog tudni inni. Ennek és a résztvevők fényében milyen lánybúcsút lehet így csinálni? Milyen programokat stb...?

2021. szept. 13. 11:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
53%
Nyugdíjasklub. 🤷‍♀️
2021. szept. 13. 11:46
 2/12 anonim ***** válasza:
76%

A legjobb bulijaimon egy csepp alkohol, se más nem volt :)

Szervezz izgi játékokat, versenyeket, feladatokat

2021. szept. 13. 11:47
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

Hát ahol anyós, após ott van ott azért túl nagy lánybúcsút nem szoktak szervezni. Nem teljesne értem, a barátnőd minek akar lánybúcsút így? Oda barátokat szokás meghívni.

Én a vendégekre illetve a barátnőd állapot(osság)ára való tekintettel elmennék egy jobb fajta étterembe, ennék egy jót, azt kész.

Lehet olyan játék esetleg, ahol mondjuk a vőlegényről kell dolgokat tudnia, de sztem a szokásos erotikus kérdéseket ebből a játékból mindenképp mellőzzétek :D

2021. szept. 13. 11:51
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

hat buli nem lesz, az biztos.

ha tobb nap is belefer, akkor lehet hosszuhetvege valami szep helyen, napkozben pihenessel, strandolassal, este kozos fozessel, sutogetessel, esetleg jatekokkal.

ha egy nap, akkor szinten lehetnek jatekok, esetleg kepnezegetes, kajalas valahol.

mindenesetre en biztos egyeztetenek az anyjaval pl. hogy az idosebb generacio igenyei is figyelembe legyenek veve valahogy.

2021. szept. 13. 11:55
 5/12 anonim ***** válasza:
22%
Nyilván ott nem lesz olyan, hogy dugtok a sztriptízes fiúval:)
2021. szept. 13. 12:13
 6/12 anonim ***** válasza:
75%
#5 pedig lehet a mamik élveznék😂
2021. szept. 13. 12:21
 7/12 anonim ***** válasza:
94%
5: ez amugysem szokott lanybucsokon tul surun program lenni, ne az amerikai filmekbol induljunk ki:D
2021. szept. 13. 13:37
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
#7 Most egy világot döntöttél össze bennem :(
2021. szept. 13. 13:48
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
pedig eszembe jutott egy dancingbear rész.
2021. szept. 13. 14:59
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha kertes házban laktok, akkor kerti sütögetés/főzés. Zenehallgatás, kártya parti, a szokásos kerti bulis programok.

Ha panelban laktok, akkor éttermi, vagy valami kajáldás kiruccanás. Ha nem háklis a szomszéd, akkor ott is lehet zenés összeülést rendezni.

2021. szept. 13. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!