Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi penzt adjunk igy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi penzt adjunk igy?

Figyelt kérdés

Parom noverenek lesz az eskuvoje, mi kulfoldon elunk igy mi csak emiatt utazunk haza 3 napra, nem kernek ajandekot, helyette penzt.

Bp-tol 60-70 km re egy tanyan lesz az eskuvo, igy nem Bpi arakkal kell szamolni.

Tekintve az utazas koltsegeit ami 60 ezer / fő (oda- vissza) + a covid teszt( 20 -30 ezer) mennyit “illik” adni? Tekintve, hogy igy mar kettonknek 200 korul van ez az egesz utazas?

2021. szept. 8. 20:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%

Annyit illik adni, amennyibe Ti "kerültök" a párnak, ez helyfüggő, ha tippelnem kéne, 15-25 között/fő. Ezen felül annyit, amennyit jó szándékkal adtok, ha szeretnétek. Nem kötelező :) én 45-öt adtam legjobb barátnőmnek + 15 volt a templomi esküvő rám eső része (tanú voltam, nálunk ez a szokás, hogy a tanúk fizetik a templomi szertartást).

Szerintem bármennyit adtok, annak örülni fognak, Ti tudjátok, mennyi fér bele

Családtagok (nálunk) többet szoktak, ha megengedhetik maguknak.

2021. szept. 8. 23:34
 12/18 anonim ***** válasza:
88%
Picit úgy érzem mint ha egy esküvőre mennénk most pénteken... de nekem pl testvérem (én még nem keresek) egy 100ast ad majd, de normál nagy esküvőn kb egy 20as ami a "fizettél magadért" és afölött minden az igazi ajándék, de mivel a párod testvér így tőle elvárt egy picit több mint egy random ismerőstől
2021. szept. 9. 01:13
 13/18 anonim ***** válasza:
90%
Sima lagziba 20-30ezer max amit adok. Barátnőmnek 70et adtam, testvérnek 500ezret, annyit is kaptam vissza később. De mi közel állunk egymáshoz. Kérdezd meg a párod mennyit adjatok, milyen a viszonya a nővérével. Kicsit a kérdésből úgy hangzik mintha számodra idegen lenne az ifjú pár.
2021. szept. 9. 02:05
 14/18 anonim ***** válasza:
66%

Meg is van ki veri a garast a fogához :D

Most arra lennék kíváncsi Te mennyire gondoltál? Ha kevesebb mint 100€/fő akkor inkább a párod döntse el.

2021. szept. 9. 04:58
 15/18 anonim ***** válasza:
19%
8as ezek szerint mindenhol mások a szokások de felènk akkpr vesztesèges egy lagzi,ha annyira lapos a hangulat,hogy mrnyecske táncot meg se várják. Vagy a kaja annyira rossz,hogy kimennek McDonaldsba. :))
2021. szept. 9. 06:34
 16/18 anonim ***** válasza:
90%

25/fő mindenképp. Bárkinek. Én testvérnek többet adnék.

Én húgom 2006-ban Írországban ment férjhez. Repjegy, szállás és adtam 100ezret ajándékba. Az egyetlen testvérem egyetlen esküvője. Bár drukkolok neki, legyen neki még egy... és akkor sem spórolnék rajta.

2021. szept. 9. 09:58
 17/18 anonim ***** válasza:
79%
Az utazást szerintem ne számoljátok bele, főleg mivel közeli családtag. Én ketten együtt adnék mindenképp 50 ezret, onnan följebb pedig akkor mennék, ha megtehetem. Ezt már nektek kell látni.
2021. szept. 9. 11:53
 18/18 A kérdező kommentje:

13: mivel kulfoldon elunk igy parszor talalkoztam veluk csak.

14: sajnalom ha ez jott le :D

Egyebkent mi 100 ra gondoltunk. A felreertesek elkerulese vegett.

2021. szept. 10. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!