Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elérhető valahol az egyházi szertartás szövege? Ti hogy tanultátok meg mit kell csinálni néhány alkalomból?
Amúgy is nagyon érdekes/értékes szövegnek tartom, szeretném átolvasni. Plusz kicsit félek is, hogy nem fogom tudni, mikor mit kell csinálni/mondani, pedig már plusz alkalmat is kértünk az Atyától. Ti nem bakiztatok bele? A polgáriba? Gyűrűhúzás is rendben ment? Én már nagyon aggódom...
Köszönöm!
Nálunk sincs oktatás semmi nagyobb esemény előtt, az atya ott akkor gyorstalpal mindenkit... a fiunk keresztelése előtt 3percnyi kiselőadást tartott, hogy mikor mit csináljunk, aztán egyből a mélyvízbe, és úgy összezavart, hogy a végén a gyerekem nevét sem tudtam, nemhogy mit csináljak... És nem sok keresztelőn voltam, hogy mi hogy megy...
Ezek után ha én bebifláznám az eskü szövegét...
Szóval ez semmit sem jelent, hogy letöltöd, megnézegeted, megtanulod.
Én sem gyakoroltam? a vallásomat, most sem nagyon, pl nem járok minden vasárnap a templomba, ellenben az adventezést nagyon várom, amikor a család összeül, gyertya mellett, és beszélgetünk, a párommal mindig házassággal családdal kapcsolatos példabeszédeket kapunk, felolvasásra, azt átbeszéljük, a gyerekek pedig gyermeki viselkedésről...
Mi így élünk keresztényen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!