Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő együttjárás után gondoltok az esküvőre ? Mi váltja ki azt az érzést hogy “ igen Ő az igazi “ ?
Figyelt kérdés
2021. aug. 31. 15:30
1/17 anonim válasza:
Kb 3 év. De ez mindenkinél változó.
2/17 anonim válasza:
Nálunk évente- másfél évente vannak ilyen események. Másfél év után volt összeköltözés, szerintem 3 évnél lesz házasság és 4 évnél gyerek.
3/17 anonim válasza:
5 év után volt eljegyzés, rá három évre esküvő.
4/17 anonim válasza:
Beszélni beszéltünk esküvőről már az elején, elvégre tisztázn unk kellett hogy egyáltalán közösek e ilyen téren a céljaink, egyeznek e az elképzeléseink. Mert pl ha ő nem akart volna házasságot, nekem pedig ez fontos volt (nem a papír miatt) akkor nem lett volna túl sok keresnivalónk egymás mellett. Ténylegesen és konkrétumokat úgy 2 év elteltével kezdtünk el megbeszélni, hogy pl eljegyzés akkor legyen amikor elvégzem az egyetemet. A kapcsolatunk ötödik évében fejeztem be a mesterképzést, a következő hónapban meg is volt a lánykérés. Maga a zesemény meglepi volt, a férjem egyedül szervezte. Rá fél évre össze is házasodtunk.
5/17 anonim válasza:
Mi váltja ki az érzést? Erre szokták mondani hogy "egyszerűen csak tudni fogod"
6/17 anonim válasza:
Semmi.
Semmi köze a házasságnak ahhoz, hogy mennyire szeretem és mennyire "ő az igazi"
7/17 anonim válasza:
Én nem hiszek az igaziban. Negyven felett számtalan kapcsolat után annak is örülök, hogy valakivel normálisan együtt lehet élni. Találtam egy férfit, aki nem hazudozik, megbízható, jó vele, harmonikus a kapcsolatunk, van egzisztenciája, szép, nyugalmas életünk van, szeretjük egymást. És még jól is néz ki. Nyilván mindenkinél van jobb, tehát azt nem mondom, hogy senki mással nem tudnám elképzelni az életemet, mert valószínűleg van még a világon olyan pasi, akivel ugyanilyen szép és jó lenne az élet. Mégis hozzámennék, mert el tudom képzelni, hogy együtt öregedjünk meg. De hogy ő-e az igazi, azt nem tudom megmondani.
8/17 anonim válasza:
Én az elejétől kezdve éreztem, hogy ő más. Igazából hamar szóba is került, hogy tudjuk, egymásnak valók vagyunk-e. 2 és fél év után volt az eljegyzés,és el is kezdtük szervezni az esküvőt, ami másfél év múlva lesz.
9/17 anonim válasza:
8!
Csak meg ne Bánd pár év múlva hogy hozzá mentél!
Én váltam 12 év után, azt gondoltam amit te de lakva ismeri meg az ember a másikat!
10/17 anonim válasza:
Kilences hol látod, hogy nyolcasék nem laknak együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!