Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 fős esküvő(polgári+vacsora) rendes esküvői ruhát vennél fel vagy esetleg valami világos színű hosszú ruhát?
Figyelt kérdés
2021. aug. 31. 13:02
1/19 anonim válasza:
12 fős polgárira rendes menyasszonyi ruhát veszek fel. Nem a 120 ezer kategóriából, mert annyit nem költenék ruhára egy kis esküvő miatt (valószínű nagyobb miatt sem :D), de mivel édesapám kifejezett kérése volt, hogy lásson menyasszonyi ruhában így úgy gondoltam ha már nekem amúgy is "mindegy" akkor legyen. :)
2/19 anonim válasza:
Az hogy ki mit szeretne felvenni a saját esküvőjére nem értem mi köze ahhoz hogy Te mit szeretnél a saját esküvődön? Ne másokra gondolj, meg mások véleményével foglalkozz, hanem legyen sajátod és bátran vállald fel! Ha máskor nem is, legalább a Ti napotokon legyen már az amit Ti akartok. De amúgy máskor is.;) Sok boldogságot!
3/19 anonim válasza:
Én kéttanúsra is felvenném a klasszikus esküvői ruhát, ha az lenne az ízlésem (bár az én ízlésem közelebb áll az egyszerű világos hosszú ruhához - mondjuk "esküvői anyagokban", nem nyári ruhásban). Az nem attól kellene, függjön, hány vendég van.
4/19 anonim válasza:
Én elegáns világos ruhát vennék fel, elsősorban nem is amiatt, hogy kb negyvenen leszünk, hanem mert 40+-os vagyok.
Ha szeretnél, nyugodtan vegyél hagyományos menyasszonyi ruhát a 20 fősre akár.
5/19 anonim válasza:
Én hasonló kis esküvőnél egy elegáns de nem menyasszonyi fehér ruhában gondolkodtam. Csak végül mégis egy nagyon egyszerű menyasszonyi lett, mert jó áron találtam, és akkor már miért ne.
6/19 anonim válasza:
Nagy abroncsos ruhát biztos nem vennék fel 12 fős esküvőre. Inkább akkor valami hosszúő, világos (akár fehér) ruhát. De ez mindenkinek a saját ízlése. Ha te rendes menyasszonyi ruhát szeretnél, vedd fel azt.
7/19 anonim válasza:
vagy 20 fősre, bocsánat :) #6 voltam
8/19 A kérdező kommentje:
Én nem szeretnék rendes menyasszonyit csak akkor, ha rendes nagy esküvő lenne.
De akkor ezek szerint jó a világos színű hosszú ruha, csak kíváncsi voltam a véleményekre Mert soha nem voltam még esküvőn. :)
2021. aug. 31. 13:31
9/19 anonim válasza:
Én 40 fősre se vettem fel a menyasszonyit. Egy hosszú, ezüstös színű ruhám volt csipke ujjakkal. #6 és #7 voltam.
10/19 anonim válasza:
8-ra a sajátod lesz az első?:D Ez komoly.:) Különben miért írod, hogy "világos"? A hófehér miért nem jön szóba egyébként?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!