Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélhetek még az esküvő napján az anyakönyv vezetővel, hogy hagyjon ki egy részt?
Számomra érthetetlen módon, miután visszautasítottam hogy nem szeretnénk fogadalmat mondani a polgári szertartáson mégis belevette a szerevező.
Ma írtam neki, hogy határozottan visszautasítom.
Ha mégis benn hagyná a menetrendben, aznap még kérhetjük az anyakönyv vezetőt , hogy hagyja ki?
Semmiképpen nem szeretném ha a szánkba rágnának egy fogadalmat, amit egyikőnk sem szeretne elmondani.
A megbeszélésen kicsit úgy jött le , mintha kötelező eleme lenne a szertatásnak, de itthon utánaolvastam és úgy látom hogy egyáltalán nem az.
Sőt...ez valami új divathullám csak....
Kedves 10-es!
Az az első hitvesi csók - nem szendeséget vagy abszolút szüzességet feltételezne, csak van aki pongyolán fogalmaz, még a szertartásvezetők, ill. az anyakönyvvezetők között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!