Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nem találom az anyakönyvi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem találom az anyakönyvi kivonatomat, mi lesz most?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Holnap megyünk a párommal, az anyakönyvvezetőhöz esküvő lebeszélelése miatt. Sajnos, valahova elkevertem az anyakonyvi kivonatomat, viszont az előző házasságomból, meg van a házassági anyak. kiv. Így is fogad majd? Letudja Ő kérdezni, vagy újat kiállítani ott gyors?
2021. jan. 12. 20:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lesz gond, beviszed később. De lehet, le is tudja kérdezni.
2021. jan. 12. 20:49
 2/15 anonim ***** válasza:
33%
Az a kivonat azt bizonyítja, hogy házas vagy. :) A válásról van vmi határozatod?
2021. jan. 12. 20:50
 3/15 anonim ***** válasza:
50%
Letudjak okis kérdezni, talán 2000 forint volt nekem, 2 eve. Ezért jó ez a digitális világ, mindent látnak mindenhol :)
2021. jan. 12. 20:50
 4/15 A kérdező kommentje:

2:Van róla bírósági végzés, azt viszem is. :)

3:Igaz, régi kérdést néztem, de ott még nem tudták. Nagyon remélem, hogy letudja kérdezni.:(

1: remélem is. :/

2021. jan. 12. 21:14
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond, nekem sem volt meg, de az anyakönyvvezető el tudta intézni, hogy felvigyék online és onnan már le tudta kérni. Nekem semmit sem kellett tennem ezzel kapcsolatban. És ingyen volt.
2021. jan. 12. 21:14
 6/15 anonim ***** válasza:
80%

3 vagyok.

Én sem vittem, és kB 3 p volt nekik lekerdezni, és mint mondtam 2000 v 3000 pengőmbe fájt 😅

2021. jan. 12. 21:24
 7/15 anonim ***** válasza:
63%

3.

Mondjuk azért az is egy jó kérdés, hogy az a pár kattintás amíg megkeresni egy random ügyintéző, miért is kerül 2000 Forintba... tipikus "pici sarc, kibírjátok" hatalmi felfogás odafentről.

De ha díszlevélben kiküldi, akkor megértem az árát.

2021. jan. 12. 21:57
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Ilyenkor megtiltják az esküvőt és ugyanaz a pár ebben az életben már soha többet nem próbálkozhat.

Ezt elszúrtad!

Max egy kalózhajó kapitánya, vagy a gretna greeni kovács vállal titeket!

2021. jan. 13. 00:48
 9/15 A kérdező kommentje:
Milyen vicces kedvében van valaki.. Ha nem tudsz, érdemlegeset hozzászólni, akkor minek írsz ide?
2021. jan. 13. 06:32
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

"Én sem vittem, és kB 3 p volt nekik lekerdezni, és mint mondtam 2000 v 3000 pengőmbe fájt"

Viszont idén jan.1-től átmenetileg a vészhelyzet idejére eltörölte a kormány a közigazgatási illetékeket, szóval a Kérdezőnek valószínűleg nem fog kelleni fizetnie, ha most megy.

2021. jan. 13. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!