Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem találom az anyakönyvi kivonatomat, mi lesz most?
2:Van róla bírósági végzés, azt viszem is. :)
3:Igaz, régi kérdést néztem, de ott még nem tudták. Nagyon remélem, hogy letudja kérdezni.:(
1: remélem is. :/
3 vagyok.
Én sem vittem, és kB 3 p volt nekik lekerdezni, és mint mondtam 2000 v 3000 pengőmbe fájt 😅
3.
Mondjuk azért az is egy jó kérdés, hogy az a pár kattintás amíg megkeresni egy random ügyintéző, miért is kerül 2000 Forintba... tipikus "pici sarc, kibírjátok" hatalmi felfogás odafentről.
De ha díszlevélben kiküldi, akkor megértem az árát.
Ilyenkor megtiltják az esküvőt és ugyanaz a pár ebben az életben már soha többet nem próbálkozhat.
Ezt elszúrtad!
Max egy kalózhajó kapitánya, vagy a gretna greeni kovács vállal titeket!
"Én sem vittem, és kB 3 p volt nekik lekerdezni, és mint mondtam 2000 v 3000 pengőmbe fájt"
Viszont idén jan.1-től átmenetileg a vészhelyzet idejére eltörölte a kormány a közigazgatási illetékeket, szóval a Kérdezőnek valószínűleg nem fog kelleni fizetnie, ha most megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!