Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvői DJ-k szükségszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvői DJ-k szükségszerűen rosszak? Én még nem találkoztam jó DJ-vel. Volt néhány közepes, meg néhány kritikán aluli. Miért nincsenek jó DJ-k?

Figyelt kérdés

Ugyanazt a 30-40 ősrégi számot játsszák, akkoris ha a közönség nagyrésze fiatal.

Nincs átkeverés, semmi olyan amit egy igazi DJ csinálna. Ha üres a tánctér nem keverik le (az amúgy borzasztó) zenéjüket. Ha a házaspár ad nekik számlistát abból kb semmit, vagy alig játszanak. Kérni nem lehet tőlük, vagy csak nagy "szenvedés" árán rakják be amit kér tőlük az ember.

2021. aug. 1. 20:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vagyok benne, hogy van jó is, de még én se találkoztam ilyennel
2021. aug. 1. 20:57
 2/8 anonim ***** válasza:
48%

Kérdés, milyen körülmények között találkoztál azokkal a DJ-kkel... mások esküvőjén? Ha igen, spórolós esküvők voltak? Mennyire volt eleresztve a pár?

Én gondolom, hogy léteznek nagyon jó DJ-k, de gyanítom, ha tényleg tudják a munkájuk értékét, akkor bizony megkérik az árát. És ilyenkor szokott az lenni, hogy adnak egy ajánlatot, a párocska megdöbben, magukban elküldik a szolgáltatót az anyjába, meg "ahogy kimondjuk az esküvő szót, jobban fog a ceruzája a bunkónak, ennyit nem fogok rá kiadni", és szerződteti az átlagos vagy az alatti áron dolgozó szarabbat. De ez amúgy a zenekarokkal is így van. Én olyan esküvőn eddig nem voltam, ahol minőségi lett volna a zenekar (de a párokat ismerve nem csoda, az előbb leírtak alapján).

2021. aug. 1. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Eddig én is csak ilyenekkel találkoztam. A saját szarjaikat nyomják.
2021. aug. 1. 22:06
 4/8 anonim ***** válasza:
87%

Mi ezért fogunk összeállítani egy listát és azt tesszük be, valaki meg majd kezeli. Változatosabb így, mi ismerjük a vendégeket és tényleg olyan zenék mennek majd, amiket mi is és ők is szeretnek.

Tavaly voltunk egy esküvőn, ahol így oldották meg és teljesen jó volt. Pedig korábban én is inkább élő zene-párt voltam.

2021. aug. 2. 09:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

#2 Te DJ vagy, ugye? Ha az egyetlen érved mások vélt vagy valós "csórósága", elmesélem neked, hogy három hete voltunk a leendő férjem tesójának az esküvőjén. Mivel ők elég gazdagok - nem kamu-gazdagok, hanem tényleg nagyon tehetősek - mindenből a legjobbat keresték, szolgáltatókból is. A "minőségi" DJ-nek leadták a listát, amin volt néhány dallamos rock zene is, amit nem volt hajlandó lejátszani :D Mikor megkérték rá, ment a szám kb. 1,5 percig, majd lekeverte.

Ennyit erről.

2021. aug. 2. 12:18
 6/8 anonim ***** válasza:

5: nem, nem vagyok DJ, de a témának utánanéztem, amikor a saját esküvőmet szerveztem, és vannak ismerőseim, akik a rendezvényszervetési iparban dolgoznak.

Azt senki nem mondta, hogy a drágák között nincsen béna, de nagyobb eséllyel talál az ember hótt bénát azok között, akik piaci ár alatt dolgoznak. Nyilván érdemes utánanézni, kérdezni, referenciákat kérni.

2021. aug. 2. 12:41
 7/8 A kérdező kommentje:

#4: "Mi ezért fogunk összeállítani egy listát és azt tesszük be, valaki meg majd kezeli."

Igen én is így gondolkodtam sokáig aztán rájöttem hogy nem találok erre embert.

A meghívottak között mégse kérhetek meg senkit.

Kell felszerelés is, erősítő stb (vagy nem?)

Ha valami idegen elvállalja olcsón h ott ül a laptop mellett és rányom a play gondra, aztán meg elcsesződik vmi és nincs zene, olyankor mi van? Persze a dj is lehet rossz zenéket játszik de talán kisebb eséllyel fordul elő h egyáltalán nincs zene..

Sajnos köztes megoldást még én se találtam.

2021. aug. 2. 23:31
 8/8 anonim ***** válasza:
A listás-játszós dolgoknál még arra érdemes odafigyelni, hogy milyen platformon vannak összegyűjtve... mert olyat is láttam már, hogy sima Youtube accountról nyomták, mások által feltöltött klipekből összegyűjtött playlisten és minden 2. szám előtt elkezdődött a Persil meg a Notino reklám.
2021. aug. 3. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!