Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőn mennyire lehet ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőn mennyire lehet ismerkedni szerintetek? Vagy ott minden szingli faszi rárepül az egy-két szingli csajra?

Figyelt kérdés
Vannak az ismerősi körötökben esetleg akik így jöttek össze?
2021. júl. 17. 15:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%
Sajnos a legtöbb fiatal nő úgy viselkedik az esküvőkön, hogy percek alatt elmegy a kedvem attól, hogy ismerkedjek bármelyikkel is.
2021. júl. 17. 18:02
 12/19 anonim ***** válasza:
87%

Voltam szingliként esküvőn, senki nem próbálkozott.

Egyrészt a társaság felét ismertem, amiből az a pár szintén szingli miért most próbálkozna, ha eddig évek óta nem. Akit meg nem ismertem, ott is volt 1-2 szingli max., de ők meg a saját társaságukkal voltak.

2021. júl. 19. 11:45
 13/19 anonim ***** válasza:
87%

Az biztos hogy jó alkalom lehet,ha valaki talál egy alkalmas partnert.

Egyszer egy srác rám is nyomult,de faterom állandóan a nyomomban koslatott,

így nem történt semmi..A vicc az,hogy apám a legnagyobb kurvázógép

a földön... :-D

2021. júl. 19. 15:06
 14/19 anonim ***** válasza:
78%

Nekem az a tapasztalatom, hogy

- vagy alapból párok vannak az esküvőn

- a szinglikínálat a barátaim közül kerül ki, nyilván velük már összejöhettem volna, ha akartam

- a szinglikínálat a családomból kerül ki, tőlük nyilván nem akarok semmit

- a szinglikínálat részeg, vagy mindenkinél bepróbálkozik

Nagyszüleim egyébként egy esküvőn ismerték meg egymást, 60 éves házasság lett belőle, de ők az 50-es években találkoztak, azóta kicsit változott a világ. :)

2021. júl. 20. 13:15
 15/19 anonim ***** válasza:
76%
14: 60 éve még kb az első emberhez hozzámentek, akivel 10 percig jól el tudtak beszélgetni. Nem volt ez a "biztos jön még jobb" mentalitás, mint ma.
2021. júl. 20. 18:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen, szuperül lehet ismerkedni! Ha jó a szemed arra, hogy kiszúrd azt a kevés szingli csajt, akkor csak annyi a dolgod, hogy már az első táncoknál "lecsapj" rájuk, különben tényleg megelőznek. Ha nem tudod, hogy ki szingli, ki nem, akkor a legegyszerűbb, ha megkérdezed az ifjú párt, ők azért valószínűleg tudják, hogy ki kivel van, és biztos lehetsz benne, hogy meg fogják neked mutatni őket. Vagy az is járható út, hogy adsz egy ötöst a vőfélynek, vagy ceremóniamesternek, hogy csináltasson már az elején néhány olyan feladatot, amikben kifejezetten a szingli lányokat mozgatja meg kicsit, így rögtön látni fogod azt is, hogy melyikük bulizósabb, vagy félénkebb, így ha kiszemelsz egyet, már tudni fogod, hogy pl táncoltatni érdemesebb-e egész este, vagy először csak beszélgetést kezdeményezni vele. Legyél aktív, vegyél részt a játékos programokban, hogy rád is felfigyeljenek, de túlzásokba azért ne ess, főleg ne az alkohollal!
2021. júl. 27. 12:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Ja, és ne az a cél lebegjen a szemed előtt, hogy hanyattdöntsed még aznap!
2021. júl. 27. 12:29
 18/19 anonim ***** válasza:

Azt álmodtam régen, valaki esküvőjén találom meg a párom. Nem jellemző rám ez, de hittem ebben. Extra nyitott szemmel jártam a lagzikban,e téren. Aztán rájöttem botlábú vagyok, idétlen visszanézve magamat videón vagy fényképen ultra gáz....Imádom a mulatós/csárdás zenét de táncolni nem tudok:(.

Bőséges jó ételek, italok....után nem jó "ugrálni".

2021. júl. 27. 17:39
 19/19 anonim ***** válasza:
51%
Amilyen esküvőkön én eddig voltam, nem volt annyi ismerkedés, pedig mindegyiken voltak szingli meghívottak. Nem tudom, hogy az én ismeretségi köröm különleges-e, vagy tényleg túlmisztifikálják az esküvőket mint ismerkedési lehetőséget. Én hajlok az utóbbi felé, mert én legalábbis elsősorban a párt megyek ünnepelni meg max. a régi ismerősökkel, családdal bulizni egy jót, még akkor is, ha épp nincs senkim, és nem az az első gondolatom, hogy hú, lehetőségem lenne bepasizni. Meg azért aki szinglin érkezik, azért az is ismer ott elég embert ahhoz, hogy ne unatkozzon, sokaknak megvan ott a bejáratott társasága.
2021. júl. 28. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!