Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn mennyire lehet ismerkedni szerintetek? Vagy ott minden szingli faszi rárepül az egy-két szingli csajra?
Voltam szingliként esküvőn, senki nem próbálkozott.
Egyrészt a társaság felét ismertem, amiből az a pár szintén szingli miért most próbálkozna, ha eddig évek óta nem. Akit meg nem ismertem, ott is volt 1-2 szingli max., de ők meg a saját társaságukkal voltak.
Az biztos hogy jó alkalom lehet,ha valaki talál egy alkalmas partnert.
Egyszer egy srác rám is nyomult,de faterom állandóan a nyomomban koslatott,
így nem történt semmi..A vicc az,hogy apám a legnagyobb kurvázógép
a földön... :-D
Nekem az a tapasztalatom, hogy
- vagy alapból párok vannak az esküvőn
- a szinglikínálat a barátaim közül kerül ki, nyilván velük már összejöhettem volna, ha akartam
- a szinglikínálat a családomból kerül ki, tőlük nyilván nem akarok semmit
- a szinglikínálat részeg, vagy mindenkinél bepróbálkozik
Nagyszüleim egyébként egy esküvőn ismerték meg egymást, 60 éves házasság lett belőle, de ők az 50-es években találkoztak, azóta kicsit változott a világ. :)
Azt álmodtam régen, valaki esküvőjén találom meg a párom. Nem jellemző rám ez, de hittem ebben. Extra nyitott szemmel jártam a lagzikban,e téren. Aztán rájöttem botlábú vagyok, idétlen visszanézve magamat videón vagy fényképen ultra gáz....Imádom a mulatós/csárdás zenét de táncolni nem tudok:(.
Bőséges jó ételek, italok....után nem jó "ugrálni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!