Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esküvőn mennyire lehet ismerke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esküvőn mennyire lehet ismerkedni szerintetek? Vagy ott minden szingli faszi rárepül az egy-két szingli csajra?

Figyelt kérdés
Vannak az ismerősi körötökben esetleg akik így jöttek össze?
2021. júl. 17. 15:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%
Jó alkalom szerintem, bár tapasztalatom nem sok van.
2021. júl. 17. 15:56
 2/19 anonim ***** válasza:
93%
Filmajánló: Ünneprontók ünnepe
2021. júl. 17. 15:57
 3/19 anonim ***** válasza:
91%
Eddigi tapasztalatok alapján sehogyan. Nagyrészt eleve párral mennek az emberek ilyen helyekre, illetve eddig max közös ivás volt :D
2021. júl. 17. 16:16
 4/19 anonim ***** válasza:
0%
Sok elegáns, bepiált, befüvezett, meghatódott, síró csaj. Nyami! :)
2021. júl. 17. 16:19
 5/19 anonim ***** válasza:
85%
kicsi ra az esely, hogy pontlesz ott egy veled ellenkezo nemu, neked tetszi szingli, akinek te szinten tetszel. tapasztalatom szerint a legtobb eskuvon parok vannak eleve, meg egy-ket szingli max, de sosem volt meg nekem tetszo jo szingli pasi.
2021. júl. 17. 16:39
 6/19 anonim ***** válasza:
73%
Esküvőkön én vagyok az egyetlen mindig, aki nem iszik. Piás majmokkal meg ki akar ismerkedni.
2021. júl. 17. 16:42
 7/19 anonim ***** válasza:
18%

6.-nak.

korlátolt vagy, és amatőr.

1.: Dugni jó a piás csajt is.

2.: Van ott személyzet is, ők nem isznak.

2021. júl. 17. 16:57
 8/19 anonim ***** válasza:
98%
7: Szerintem a 6-os Nő. Nem valószínű, hogy nőkkel akarna dugni.
2021. júl. 17. 16:59
 9/19 anonim ***** válasza:
43%
Voltam olyan esküvőn 1 hónapja hogy több volt a szingli mint a nem szingli. 10 óra után legtöbbje be volt drogozva a maradék pedig le volt reszegedve. Olyan gruppen party Feeling em volt,mindenkit is meg csinálhattam volna de nem tettem. Az esküvő menyasszonyi tánc után véget ért. Elég kínos helyzet volt nekik. Ennyit a mai szinglikről, inkább egyedül mint ilyen alja néppel.
2021. júl. 17. 17:06
 10/19 anonim ***** válasza:
85%

9: Jobb esetben olyan emberek esküvőjére mész, akiket ismersz. Én meg nem fogom pl. a haverom húgát dugni csak mert részeg. Házi nyúlra nem lövünk.

A személyzet pedig megint olyan, hogy a 4. esküvője a héten és a töke kivan az egésszel, csak ez a munkája. Tudja kezelni a félrészeg bepróbálkozásokat és unja is.

2021. júl. 17. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!