Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehet megoldani az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet megoldani az esküvőt,ha a menyasszony szégyenlős és szorong ha nézik?

Figyelt kérdés
A nővéremék mindenképp szeretnék megünnepelni a nagy napjukat bevonva a családot és a barátokat,viszont a menyasszony azt mondja,hogy nem tudná átélni a pillanatot ha ott lenne mindenki,amikor kimondják az igent. A családtól viszont nem szeretnék megvonni azt,amiért jöttek. Van valami ötletetek,hogy hogyan lehetne a szertartás privát,de mégis kielégítő a vendégek számára? Tudom,hogy ez a nap csak róluk kell,hogy szóljon és nem a vendégekről,de ők valahogy szeretnék megtalálni az aranyközéputat.

2021. júl. 15. 13:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
8%

Most akkor rugozzunk az, hogy mit jelent atelni egy pillanatot es mit jelent az, hogy ott vannak a rokonaik ismeroseik? Igazabol tokmindegy. Rengeteg ember at tudja elni igyis-ugyis a pillanatot. Az a devians, akinek nem megy. Ez a fajta szorongast pedig kezelni kene. Nem eskuvovel. De mindenki azt csinal, amit akar. Csak akkor miert kerdezgetsz errol, ha nem erdekel a valasz, es ugyis a noveredet veded? Mi celt szolgal ilyenkor a kerdes?

Egyebkent olvasd mar el, hogy mit irtal ki. Segitek. Ez volt a kerdes.

"a menyasszony szégyenlős és szorong ha nézik"

Itt nem a pillanat megeleserol van szo, akarmit is jelent. Hanem a szorongassal, ami atmegy a normalitas hataran.

2021. júl. 16. 13:42
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Nézd meg a "frusztrált" szó jelentését a szótárban :D de előtte vidd el dilidokihoz a nővéredet.
2021. júl. 17. 14:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező. én ugyanígy szorongok, és pontosan ugyanezt érzem amit a nővéred. Nagyon hasonlóak vagyunk ezek szerint. Én egyelőre úgy vagyok ezzel, hogy előtte lehúzok majd egy pálinkát , vagy kettőt, illetve igyekszem túlélni....számomra a legideálisabb köztes megoldás talán az lenne ha sötét lenne és nem látnám annyira a tömeget, illetve segítene ha sok gyermek lenne akik rendetlenkednek vagy kutyák szaladgálnának ilyesmi mert akkor elterelődne rólunk a figyelem...

Nekem az eljegyzésem tetszett, hogy ketten voltunk és így igazán intim volt az egész....

Az esküvő általában tévedés, hogy a párról szól, nem igaz...általában a 2 család elképzeléseiről, vágyairól szól, amit igyekezni kell összegyúrni.

Nálunk párom anyukájának a kívánsága szerint sok ember lesz meghívva és jelenleg csak túl akarok lenni az egész polgárin minél hamarabb..

úgy vagyok vele, hogy ez egy feladat amit meg kell csinálnom, valahogy túl kell élnem aztán ennyi.

A vacsit várom vár, az szerintem jó lesz, laza lesz...kicsit eszünk , iszunk, beszélgetünk, aztán remélhetőleg már 10 óra körül elmegy mindenki szépen haza.

Igazából az esküvőt azért csináljuk , hogy örüljön a család.

Nekem személy szerint ez az egész esküvősdi csak egy macera, de tudom hogy a családok meg örülni fognak, hogy van szép esküvő...

Nem ezen fog múlni, hogy a házasság boldog lesz e avagy sem.

Az emberek különbözőek, és teljesen normális.

Ez a házasság dolog meg szép és jó, de a mai világban a párok már évek óta együtt élnek mire összeházasodnak és attól, hogy férj és feleség lesznek nem fog változni semmi. Régen ugye előtte nem éltek együtt, és valóban változást hozott a házasság a kis életükbe, hiszen utána összeköltözhettek, megkezdhették a kis közös életüket...

Ez egy nap amit meg szokás ünnepelni, de az igazán nagy dolog szerintem az max a gyermek érkezése...:)

2021. júl. 17. 14:59
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én is szorongós vagyok, mi 2 tanúval alá írjuk a papírt utána meg mehet a lagzi. Amúgy ha nem így lenne én valószínűleg innék egy keveset előtte.
2021. júl. 26. 15:51
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

2 tanúval megkötni a házasságot.

Utána az esküvőn eljátssza valaki az anyakönyvvezető szerepét.

Voltam már ilyen esküvőn, titokban házasodtak össze, végül tartottak lagzit évek múlva, de a nagyszülők nem tudták h már hivatalosan házasok

2021. aug. 1. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!