Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki hívott már el kísérőt esküvőre, amikor nem volt párja, akivel mehetett volna? Ha igen, kit és hogy alakult a buli?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy egyedül sem ciki ilyenre menni, ha úgy alakul, én is elmegyek egyedül, de azért csak jobb lenne valaki ismerőssel, baráttal. Örülnék, ha valaki megosztaná a tapasztalatait ezzel kapcsolatban, pl. nem értette-e félre a másik, hogy magaddal hívod, nem bánta-e a házasulandó pár, hogy ti nem párként vagytok ott, tudtatok-e jót bulizni így stb.2021. júl. 10. 13:42
1/8 anonim válasza:
Én sosem vittem senkit,ha egyedülálló voltam. Nem akartam volna fizetni a kísérőm részére is,pedig úgy illene,ha én hívtam el. Másrészt amúgy sem ismerte volna,akiknek a lagzijába mentem, én meg nem akartam egész este hurcolni magammal.
2/8 anonim válasza:
1 Egyébként én sem mennék el olyanok lakodalmába,akiket nem ismerek.
3/8 anonim válasza:
Vidd egy exed, akivel jóban maradtatok és ha ismerte a pár,bírta is őt.
4/8 anonim válasza:
Ha már eddig fajulna a dolog, akkor olyat hívnék, aki nem viselkedik vállalhatatlanul, de jó vele bulizni és jól érezzük magunkat egymás társaságában.
6/8 anonim válasza:
Ex barátom a szalagavatojara se hívott el, se a testvére esküvőjére.. Es együtt voltunk.. Nagyon rosszul esett.. De hát ez van 😂
7/8 anonim válasza:
Én pont tegnap voltam esküvőn és utána a lagzin.
Exmunkatársam volt a menyasszony. Anyám is dolgozott a cégnél és eljött velem a templomi esküvőre, de a lagzin már egyedül voltam.
Ugyan most van párom, de nélküle mentem el. Viszonylag friss a kapcsolat és emiatt nem vittem magammal.
Amúgy kör asztalok voltak, szabad szekfoglalassal és mellém ült egy vendég, akivel elbeszelgettem, táncoltam.
Úgyhogy nem volt para. Plusz még ott voltak ketten a cégtől a parjaikkal. Nekem elegek voltak ők. Így is szuperül éreztem magam.
Ha várhatóan lesz ismerős, akkor nem kell ezen parázni.
8/8 anonim válasza:
Tehát a lagzira gondolsz konkrétan? Mi van a meghívón? Téged hívnak/ téged plusz 1főt/ téged a pároddal? Ennek ki kell derülnie egyértelműen. A lagzikon (mostanában voltam páron)konkrét ülésrend van x konkrét főre kiszámolva minden(étterem esetén konkrét x számú fővel számolnak) persze tudom hogy nem minden lagzi egyforma de ez nem egy házibuli hogy "ja többen lettünk de nem oszt vagy szoroz". Illetve kellemetlen lehet hogy valami ismerős már nem fért bele a keretbe de te meg beállítasz egy ismeretlennel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!