Szerintetek illik ilyen cipőt felvenni az esküvőre? Vagy csak az utána lévő bulin?
TALÁN, fiatalos, kicsi esküvőre.
De ÉN, oda sem venném fel.
Ha te csak egy leszel a sok-sok vendég között, akkor valószínűleg senki sem fog foglalkozni azzal, hogy miben vagy. Ha tini vagy, akkor nyugodtan menj ebben. De felnőtt nőként inkább ne. És akkor se, ha van valami szereped, vagy közeli hozzátartozó vagy.
De persze sokat számít az esküvő, lagzi stílusa is. Manapság már nemcsak hagyományos esküvők vannak. Van, ahol ez is biztosan belefér.
Én fehér, converse vászon tornacipőben voltam a saját esküvőmön. Szóval felveheted, de tényleg nem mindegy, hogy milyen az esküvő stílusa. Egy hétköznapi, mulatóssal átitatott parasztlagziba azért nem passzol, sem egy nagy templomi esküvőre.
Utána meg simán mehet a lagziba.
Ha valaki másnak az esküvője, oda illik a házasodó pár által kitalált stílushoz öltözni. Ha vízparti, kerti kis esküvő közös sütögetéssel, 20-40 emberrel, meg egy anyakönyvvezetővel, akkor belefér. Ha templomi esküvő, vagy kibéreltek valami hatalmas villát bálteremmel, étkeztetéssel, oda ennél elegánsabban illik megjelenni.
Ha a saját esküvőd, azt csinálsz alapvetően amit akarsz, te tudod mennyire fogékony a vendégsereged erre a stílusra, és hogy ez téged mennyire érdekel. Nem egy tradicionális darab, de ha én mennék olyan esküvőre ahol a menyasszony hétköznap igazi sportos, tornacipős csaj, ezerszer jobban tetszene egy ilyen kreatív megoldás, mint hogy remegő térdekkel tántorogjon a magassarkúban mert nem szereti és nem is tudja hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!