Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi volt a menü az esküvőtökön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a menü az esküvőtökön?

Figyelt kérdés
Milyen torta és sütik voltak?
2021. jún. 26. 19:22
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Huh, annyi torta volt, hogy fogalmam sincs. Plusz én nem is ettem semmiből. 7-8 biztos volt. Menü hidegtál és svédasztalos megoldás, mindenki azt vesz, amit megkíván. Ez volt a lagzi.

A kéttanús szertartás után pedig étteremben voltunk, mindenki azt kért, amit akart, azt hiszem ott 2-3 személyes tálakat kértek ki. Torta nem tudom mi volt, szintén nem ettem belőle, csak annyi maradt meg, hogy nagyon látványos, tetején gyümölcsök, oldalt fehércsoki amikre rózsaminta volt aplikálva.

2021. jún. 26. 19:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

HagyomAnyos jellegű volt

Húsleves főtt hus zöldségek toltelek

Rántott szelet rizs Budapest szelet krumplipure

Sutemenyek torták ebből sok fajta volt házi készítésű és bolti sütik vegyesen.

2021. jún. 26. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Fatálas étteremben voltunk, 6-8 fős tálakat pakoltak ki az asztalokra, minden féle köret és zöldség volt 4-5 féle hús mellett. A sütik háziak voltak, a torta kávés. 😊
2021. jún. 27. 02:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyományos menü volt. Tyukhusleves, marha pörkölt sós burgonyával savanyúsággal, illetve sültes tál. Sós válogatás, édes apró sütik voltak, mini zserbó, kókusz golyó..stb. Torta pedig trüffel ízű volt.
2021. jún. 28. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt konkrét menü. Mindenki azt evett amit az étterem étlapjáról választott ahol az esküvői ebédet tartottuk.

+ 4 féle tortát csináltattunk. Volt Csokitorta, mogyorókrémes torta , fekete- erdő torta, és citromos túrótorta volt.:)

2021. jún. 30. 01:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!