Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a menü az esküvőtökön?
Huh, annyi torta volt, hogy fogalmam sincs. Plusz én nem is ettem semmiből. 7-8 biztos volt. Menü hidegtál és svédasztalos megoldás, mindenki azt vesz, amit megkíván. Ez volt a lagzi.
A kéttanús szertartás után pedig étteremben voltunk, mindenki azt kért, amit akart, azt hiszem ott 2-3 személyes tálakat kértek ki. Torta nem tudom mi volt, szintén nem ettem belőle, csak annyi maradt meg, hogy nagyon látványos, tetején gyümölcsök, oldalt fehércsoki amikre rózsaminta volt aplikálva.
HagyomAnyos jellegű volt
Húsleves főtt hus zöldségek toltelek
Rántott szelet rizs Budapest szelet krumplipure
Sutemenyek torták ebből sok fajta volt házi készítésű és bolti sütik vegyesen.
Nem volt konkrét menü. Mindenki azt evett amit az étterem étlapjáról választott ahol az esküvői ebédet tartottuk.
+ 4 féle tortát csináltattunk. Volt Csokitorta, mogyorókrémes torta , fekete- erdő torta, és citromos túrótorta volt.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!