Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőre megyünk.Mit adjak a 6 hónapos lányomra?
#10:
Ezt szerintem bízd rá a kérdezőre, mar csak azért is, mert senkinek semmi köze hozzá, és egyedül neki van joga eldönteni.
A férjem legjobb barátja volt a tanúja, a fiuk akkor volt kb. fél éves. Az unokatesóm kisfia picivel nagyobb. Nekünk is próbáltak károgni, hogy ne engedjük (wtf?!), hogy a szülők hozzák őket, mert tönkreteszik az esküvőt.
Ekkora babának az anyja mellett a helye. Pont.
A zajt meg jobb, ha megszokja. Egy normális esküvő egyáltalán nem hangos. A lakodalom se hangosabb, mint egy strand vagy állatkert. Vagy épp egy játszótér... Még jó, hogy oda engedik vinni a gyerekeket, a zaj ellenére...
Megvolt a lagzi.A lányom nem szenvedett,jól viselkedett.A polgári szertartásnál leghátul ültem le vele hogyha ki kell menni akkor ki tudjunk menni..de nem kellett.Teljesen jól viselkedett az étteremben is.Nem volt hangos zene sem,amikor elfáradt akkor leraktam a babakocsiba és szépen aludt.Mivel bent voltunk legtöbbet így a meleg miatt nem kellett annyira aggódni,természetesen bekentem fényvedővel,adtam rá kalapot is amikor menni kellett a kocsihoz.A kocsiba van az ablaknál napellenző is.Odafigyeltem rá nagyon.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!