Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik 3 ízt választanátok esküvői tortához?
3 emeletes tortánk lesz, mindegyik szintnek különböző ízt szeretnénk. Az alábbi ízű tortákat már kóstoltuk, mindegyiket szeretjük, de nem nagyon találjuk a legjobb kombinációt. Az összetett ízeket preferáljuk, ezért lenne mindegyik szinten ízkombináció. A választék:
1. Epres csokis
2. Tiramisu + mascarpone
3. Barackos túrós
4. Almás mákos
5. Fehér csoki + málna
6. Banános nutellás
7. Kókusz + rumos csoki
8. Vaníliás málnás
9. Barack + csokis keksz
10.Meggy és csoki vanilíakrémmel
Milyen ízűt tortát ennétek szívesen egy lakodalomban?
Példa:
1. szint: (legalul) kókusz-rumos csoki
2. emelet: vaníliás málnás
3. emelet: banános nutellás
Így kellene kombinálni.
Én is egy csokisat, egy gyümölcsöset és egy különlegeset tennék bele. Ha többféle méret, akkor a vendégsereg stílusától függően a legnagyobbnak vagy a közepesnek választanám a különlegeset, és a menü többi részétől függően dönteném el, hogy a könnyedebb gyümölcsös, vagy a töményebb csokis legyen a több.
A konkrét sorrendembe mondjuk pont nem került (sötét) csoki, nekem ez lenne:
Fehércsoki-málna, barackos túró, tiramisu-mascarpone
1.Barackos túrós
2.fehercsoki málna
3 fehercsoki málna
Szerintem legyen valami gyümölcsös, egy édes, és egy különleges fajta.
Én imádom a gyümölcsöt, tehát amiket leírtál kb lehetne mind gyümölcsös is, de ugye gondolom mindenki azt sem szereti, ahogy mindenki az edeset sem. Ezért éri meg több fajta.
1. Kókusz rumos csoki
2. Fehércsokis málna
3.Tiramisu mascarpone
Arra érdemes figyelni, hogy alsó szintre olyan kell, ami tömörebb es elbírja a többit, a csokis torták általában ilyenek 🙂
Én úgy választanék, hogy legyen legalább egy gyümölcsös / frissebb és egy csokisabb verzió, mert ált. van olyan vendég, aki nem szereti a csokit, meg olyan is, aki nem szereti a gyümölcsöst (inkább a krémeset meg a csokisat preferálja). Olyat nem választanék, amiben túl sok íz van egyszerre (pl. a meggy-csoki-vanília) - hatványozott esély, hogy rátok rohadjon, ha vki akár az egyik összetevőt nem szereti.
Én ebből a barackos-túróst, a kókuszos-rumoscsokist és a vaníliás-málnást választanám (de a fehércsoki-málna vagy az eper-csoki is jó lenne sztem az utóbbi helyett). Hogy melyik hanyadik emelet legyen... ehhez azért ismerni kellene a násznépet. Ha pl. sok a gyerek, akkor nem a rumost raknám a legnagyobb tortába :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!