Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi idővel előbb illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idővel előbb illik jelezni az esküvőt?

Figyelt kérdés
Nem lesz lagzink, csak polgári esküvő egy szimpla vacsorával, maximum 30 fővel számolunk. Mivel csak családtagok és néhány barát lesz ott nem szeretnénk, ha bárkinek ez költségben gondot okozna, emiatt nem is szeretnénk semilyen ajándékot vagy pénzt(ezt finoman bele is fogalmaztuk a meghívóba). Szerintetek ilyen esetben amikor nincs lagzi mennyi idővel hamarabb célszerű jelezni a meghívottaknak?
2021. máj. 27. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azért egy hónappal előbb jelezném, már csak azért hogy a meghívottak tudjanak tervezni, esetleg utazást megszervezni, szabadságot kérni stb. Nyilván ez nem egy egész estés buli, tehát nem kell túlgondolni, nem kell hónapokkal előbb jelezni, de szerintem az egy hónap az korrekt.
2021. máj. 27. 16:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nyâron van, akkor időben szóljatok, mielőtt megtervezik a nyaralást.
2021. máj. 27. 16:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minimum három hónap. Nem baj, hogy nincs lagzi, akkor is egy tök fontos esemény. Van egy jó pár programfajta (nyaralás, koncert, stb.), amit az emberek hónapokra előre le szoktak foglalni. Szóval ha nem akartok bonyodalmakat, akkor még azelőtt kéne szólni a meghívottaknak, mielőtt bármelyikük valami ilyesmi egyebet betervezne magának.
2021. máj. 27. 16:32
 4/6 anonim ***** válasza:

A legközelebbieknek (szűk család, legjobb barátok) én azért megmondanám szóban már akkor, hogyha körvonalazódik, hogy kb. mikor, hogy az elutazást ne akkorra tervezzék.

Meghívókat szerintem elég egy hónappal korábban.

2021. máj. 29. 14:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekünk augusztus 28.-án lesz és most jelezzük ismerősök felé. Eddig "még" csak ketten mondták vissza, mert másik esküvőre hivatalosak. Arra is kekk gondolni, hogy nekünk is kell egy létszámmal számolni..
2021. máj. 30. 04:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a nagyon minimum az a másfél hónap, de inkább számolj hárommal - azért esetleg szabadságolásokat el kell intézni, jó, ha nem foglal be előtte egy nyaralást az illető, mert "későn" szóltok.
2021. jún. 2. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!