Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az ára egy próbasminknek, egy esküvői sminknek és egy vőlegénysminknek?
Figyelt kérdés
2010. aug. 24. 11:22
2/14 anonim válasza:
annyi,amennyit elkér a sminkes,sminkesenként változó,ez logikus,de miért nem nézel szét honlapokon?
3/14 anonim válasza:
Ha már a próbasmink is anyagi gondot okoz, nem gondolod, hogy inkább várni kéne még néhány évet azzal a házassággal?
4/14 A kérdező kommentje:
reális ára?
2010. aug. 24. 11:45
5/14 A kérdező kommentje:
nem rajtam múlik, mivel már megkérték a kezem :)
2010. aug. 24. 11:45
6/14 anonim válasza:
Én nem mennék olyan pasihoz aki minimális anyagi háttér nélkül kér meg, ráadásul sminkel...
7/14 anonim válasza:
nekem 13 ezerért csinálják Bp-en. + a két örömanya és a tanú, azaz 3x3000. az 21 ezer összesen.
8/14 anonim válasza:
szerintem ez kozmetikus függő.A tesómnak a próbasmink ingyen volt,az igazi meg pár ezer Ft.De nem tudom a nagyobb szalonok mennyiért vállalják,mert ez a egy magánvállalkozó volt és nem csinált nagyon látványos sminket,szóval semmi extra nem volt(műszempila,tus stb)
10/14 anonim válasza:
Egy vidéki lány 2 éve 3000-ért csinált esküvői sminkeket, de nem műszempillásat (ha jól tudom). Nekem ő csak mesélte ezt. A próbasmink is annyi volt. Valamiből meg kell élnie neki is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!