Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most?
Most hogy megjelent az új lazítás. Esküvőre készülünk augusztusban. Ugye ott van hogy védetségi igazolvány kell az étterem belső felébe. Mondjuk nálunk nem lesz lagzi csak egy vacsora.
Mi nem vagyunk be oltva. Csak az én családi részem a pároméké nem. Na most jön a lényeg. Apum teljesen fel baszott azzal hogy oltasuk be magunkat. Mondtam neki hogy én hiába oltatom be magam ha a párom nem szeretné. Mondtam én senkire nem fogom rá erőltetni. Erre elkezdte hogy de igen is erőltessem rá. Na ebből kezdődött a balhé. Majd a vége az lett hogy mondta hogy bele sz*runk az egészbe. Látszik hogy mennyire érdekel minket. Majd anyu is rá kezdte. Végül rájuk nyomtam a telefont.
De most én tavaly honnan tudtam volna hogy ez lesz!
Mit kéne tennem. Amúgy nagyon jó szülők, mindig jót akarnak nekünk. Csak ez az oltás kicsit el vette az eszüket.
Kérlek segítsetek
Bocsi ha kicsit értetlen az egész de most ideges vagyok.
Attól még fel lehet hozni a témát mint megoldást. Rengetegen vannak akik nem oltatnak aztán idővel mégis oltatnak.
Elgondolkodni azért el lehet rajta. Aki meg távolabbi rokon és biztos hogy nem oltat, őket meg kirakjátok a teraszra. Így mindenkinek meg lesz a helye.
Az a baj akik nem oltakozik az anyósék meg a sógornőmék.
Meg mi a párommal. Nem szeretnék kapkodni ezzel.
Halasztani nem fogunk a polgári mindenféleképpen meg lesz tartva. Már túl sok volt így is a halasztás.
Nem akarjuk megint.
Szerintem marad a terasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!