Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Illik menyasszonyi ruhát felvenni egy édesanyának?
Miért ne illene?
A kérdés alapján azt hittem, a menyasszony anyukajarol van szó. Az azért húzós lenne, ha a lány esküvőjén úgy jelennek megm
Igaz nem voltam még anya, de én az esküvőmön sellő fazonú menyasszonyi ruhat viseltem, hosszú fátyollal. Templomink nem volt, a polgárin 30-an voltunk. Nem érdekelt ki mit gondol, ez a mi nagy napunk volt, és azóta is imádom visszanézni a képeket.
Ne foglalkozz vele ki mit mond, abba menj amiben te szeretnél.
Állj!
Többen írjátok, hogy ne foglalkozzon idióta, régi hagyományokkal.
De ha ez így van, akkor minek csinál templomi esküvőt? Csak az Instafotók miatt tartanak templomi esküvőt?
Halkan jegyzem meg, én keresztény vagyok, de amúgy a fehér menyasszonyi ruha nem a szüzességet jelképezi.. Nálunk legalább is.
Az abroncsos ruha meg semmit nem "jelképez" ez csak egy stílus. Mindenki azt vesz fel, amit akar. Mondjuk én egy bizonyos kor felett nem vennék fel abroncsosat, mert kicsit komikusnak tartom 40 fölött abban parádézni és habos-babos hercegnőnek öltözni.
Ha te nem éreznéd jól magadat egy ilyen ruhában, akkor ne vegyél fel ilyet. Te leszel a menyasszony, nem anyós. Nekem sem lesz amúgy abroncsos ruhám, mert nem az én stílusom, pedig nincs gyerekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!