Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mik a koszorúslány feladatai,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik a koszorúslány feladatai, hogy kell öltöznie stb? 16/L

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 15:21
 1/7 anonim ***** válasza:
menyasszonytól kérdezd meg:) amúgy változó..én pl 7-8 évesen az uszályt cipeltem:D no meg közös fotók etc.
2010. aug. 23. 15:25
 2/7 anonim válasza:

A kuszuróslány ruhát esküvői boltban kitudod bérelni.Rózsaszín ruhát válasz.A feladatod, hogy a pár előtt menny és ha kell rózsát szorj az útra, aztán asziszem oldalra kell álnod az oltár előtt, de az már nem biztos.A bulin pedig csak bulizz!

De ha nem nagyon tudod kérdezd meg a párt, vagy a szüleidet, hogy mit kell pontosan is csinálni.

2010. aug. 23. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:
nem mindenhol kell rózsát szórni heh...pl testvérem esküvőjén a lelkész speciel mondta, h nem szeretné, ha virágot szórnánk a padlóra, mert necces kiszedni...
2010. aug. 23. 15:41
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat. Miért válasszak rózsaszín ruhát?
2010. aug. 23. 15:46
 5/7 anonim ***** válasza:
ne hogy rózaszint válassz,pffff,majd amenyasszony eldönti,vagy megbezsélitek.
2010. aug. 23. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:

hát hogy mi a feladat,az változó. Én mikor koszorúslány voltam,ezeket kellett csinálnom:

-bevonulásnál a menyasszony öccsével mentem

-uszály se volt meg virágszórás se,tehát itt nem volt feladatom

-esküvő után,mikor gratuláltak az ifjú párnak a menyasszony mindig nekem adta a virágokat,csokrokat (annyit nem bírt volna el)

-lagzin némi apróért kitűzögetni a vendégeknek a kitűzőket (persze a pénz az ifjú páré lett)

aztán már csak bulizni kellett :) ja meg a lagzi előtt segítettem a díszítésben.

de egyébként ez attól függ mit szeretne a menyasszony meg h mik lesznek az esküvőn és a lagzin (virágszórás, kitűzők egyéb hagyományok)

2010. aug. 23. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez a pártól függ. Nekem például semmi feladatom nem volt a testvérem esküvőjén. Nem kért virágszórást, uszálya sem volt, így nem volt mit vinni. A fátyla rövid volt, így azt sem kellett vinnem/vinnünk. De van ahol segítséget kérnek dekorálásban, ruhaválasztásban, apróságok kiválasztásában, abban, hogy valaki szemmel tartsa a vendégeket és a vőfély mellett ügyeljen a hangulatra. Mindenesetre ezt tisztázd a menyasszonnyal és a vőlegénnyel.
2010. aug. 24. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!