Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszi esküvő? Milyen ősszel az esküvő?
Párommal beszéltünk erről hogy mikor lenne érdemes esküvőt tartani. Télen nem jó a hideg miatt, tavasszal hol hideg, hol meleg. Nyáron nagyon meleg van, mind a ketten izadósak vagyunk, így mind a ketten megegyeztünk abban hogy legyen ősszel, szeptember vége, vagy október eleje. Meg amúgy is a kedvenc évszakom az ősz.
Covid miatt nem mostanában lesz az esküvő, meg most a házra gyűjtünk, csak feljött témába.
Az lenne a kérdésem hogy akinek volt őszi esküvője, milyen volt?
Dekoráció, helyszín stb.
Nekünk ugyan egy kellemesen hűvös nyári napon volt, de szerintem jó ötlet. Napközben kellemes meleg van, de nem forróság. Este pedig, amikor már esztek-isztok, táncoltok, akkor meg pont jólesik, ha a nyitott ablakon hűvös levegő jön be. Egyszer voltam egy lakodalmon október 4-n, pont ilyen idő volt. Nagyon kellemes volt!
Ha parkban történik a fotózás, akkor már lehet, hogy színesebbek a fák, bokrok. Valószínűleg éttermet is könnyebb találni, meg minden mást is könnyebb lefoglalni, mintha augusztus elején lenne. Szóval sok érv van mellette.
Igen. Meg nekem nagyon tetszik az ősz színei és láttam dekorációkat is amik meggyőztek. 😊
Amúgy a családban mindenki jobban szeretné, kivéve anyósom mert ő fázós, ő nyárit akarna ( bár ez még messze nagyon, hogy erről vita legyen), de én meg csak miatta nem fogok megsülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!