Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek milyen volt a bevonulás az esküvőjén?
2022 tavaszára tervezzük az esküvőt. De előre félel, hogy bőgni fogok mint egy kis óvodás bevonulás alatt, a szertartáson.
Persze normálisnak gondolom, hogy pityereg az ember.
De én ha meghatódom akkor nem csak legördül 1-2 csepp az arcomon, hanem zokogok.
És elég kellemetlen lenne, ha a szertartás alatt taknyam-nyálam folyna. Az eljegyzésből kiindulva... Akkor 1 órán keresztül alig tudtam megszólalni mert csak sírtam. :D
Nektek milyen volt?
Én valami ilyenre gondoltam.
https://www.youtube.com/watch?v=s-XaKuG_bGM
Örök emlék maradna,hidd el!
Még előttem az esküvő, de nem tudom még. Én nem igazán szeretnék bevonulást.
Amúgy ismerőseim, akiknek volt, inkább arról meséltek, hogy mennyire izgultak. Szerintem maga a házasságkötés szertartása jóval meghatóbb, mint a bevonulás, inkább ott esélyes, hogy sírni fogsz.
Nem tudom, hány fős esküvőt terveztek. De ha azok vannak ott, akik tényleg ismernek (és nincs meghívva a nagynéni unokatestvérének a szomszédjának a volt kollégája is), akkor úgy gondolom, hogy előttük, a közeli a barátok és a család előtt nem ciki sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!