Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 főre valami kis aranyos éttermet Pécsen?
Párommal gondoltuk, hogy szeptemberben tartanánk egy kis esküvőt , de én nagyon nagyon egyszerűt szeretnék.
Nem szeretem a nagy felhajtást.
Arra gondoltam, hogy csak egy közös ebéd vagy vacsi lenne, miután megvolt a polgári esküvő.
Tudtok ilyen éttermet?
Én a bagolyvárra gondoltam, de nem tudom hogy ez működőképes lenne e...
Azt sem tudom, hogy hogy működnek ezek a dolgok.
Azzal tisztában vagyok, hogy ha megmondjuk hogy esküvő akkor rögtön drágább lesz minden, ezért csak simán 25 főre kérnék asztalt.
Valakinek van valami ötlete?
Még a muskátlira gondoltam Orfűn , mint lehetőség, de nyilván jobb lenne ha Pécsen lenne az ebéd vagy vacsi.
Ami szerintem nagyon szép helyen van a Bagolyvár, Tettye vendéglő.
Viszont van egy étterem Belvárdgyulán, nagyon szép, nem annyira drága (szerintem olcsóbb mint a városi éttermek) és messze sincs. Kertvárostól kb egy 20 perc kocsival, vagy 30 és mindig nagyon udvariasak voltak.
Hu köszönöm megnézem Belvárdgyulát is.
Az az igazság, hogy annyira távol állnak tőle ezek a dolgok, és nem igazán tudok szervezkedni sem... és hát sajnos a párom meg főleg nem tud szervezkedni....
No meg nem szeretnék nagy felhajtást, nem szeretek a középpontban sem lenni, tényleg valami sima egyszerű kis vacsit vagy ebédet.
Amúgy az előbb pont a Bagolyvár esküvőszervezőjével beszéltem és könnyebb volt mint gondoltam...:D
Még csak nem is nézett hülyének , amikor mondtam, hogy mi csak egy sima egyszerű vacsit szeretnénk.
Küldenek árajánlatot.
Hu hát nagyon ciki vagyok, de most jöttem rá, hogy mennyire szuper a szervező képességem..:D hosszabb levelezgetés után rájöttem, hogy én nem is a pécsi Bagolyvárral vettem fel a kapcsolatot, hanem valami noném faluban lévő bagolyvár étteremmel a fővárostól nem messze...:D
jajjj...:D na széppp vagyok..:D
Jól néztünk volna ki, ha már a helyszínen jövünk rá, hogy mi a helyzet...:D:D::D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!