Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Akinek 20 fő vagy annál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek 20 fő vagy annál kevesebb létszámú esküvője volt. Fehér ruhában voltatok vagy csak sima alkalmiban? Hol volt az esküvő? Zenész volt?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 08:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mi különválasztottuk a polgárit és az egyházit, mivel így tudjuk mindkettőnk családjához közel. A férjem külföldi, az ő országában is élünk, ezért itt volt a polgári, csak a szűk családdal. Egy hosszú, halványszürke/ezüst színű ruhám volt, csipke ujjakkal, férjemen szürke öltöny. Csokrot anyósom rendelte. A szertartáss után volt egy kis fogadás, hidegtálakkal meg salátával egy fészerből átalakított kis helyen, sörpadokkal meg fehér napernyőkkel. Szóval rusztikus volt. Zenész nem volt, én állítottam össze egy pár órás lejátszási listát, de kb senki nem figyelt oda, mert mindenki beszélgetett.

Az egyház esküvő után tervezünk igazi, hagyományos lagzit (ami idén elmaradt). Azon már rendes menyasszonyi ruhát fogok viselni.

2021. ápr. 22. 21:46
 12/13 anonim ***** válasza:
77%
Nekünk is polgári volt kis létszámmal. Letisztult egyszerű fehér esküvői ruha volt, bokáig erő, testhez álló,nem kirívó. Zenész nem volt. Mi válogattuk össze a zenéket, ami halkan szólt a háttérben . Után otthon tartottunk egy kis fogadást. Szebb és meghittebb volt mint vártam.
2021. ápr. 22. 22:38
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
22 fő velünk együtt, az még belefér ? :-) Fehér A vonalú kis abroncsos,viszonylag letisztult esküvői ruhám volt, világoskék strasszokkal,rám varrták, de nem kellett megvennem , kölcsönöztem.Fátyol, uszály nem volt.A férjem öltönyben volt.Polgári szertartás volt délután,utána a 13.kerületben a Duna egyik öblében lévő étterem, külön elszeparált részében volt a vacsora, egy kis tánc,és beszélgetés este 10-ig.Utána mindenki ment haza.Zenész nem volt, mi válogattuk itthon a cd, és az szólt. Szinte csak barátok voltak a meghívottak, anyukámon(és a párja) és a férjem anyukáján és a nagymamáján kívül.A rokonok nem érdekletek, nem szoros a kapcsolat egyáltalán sőt... Többször bebizonyosodott, hogy tök jó döntést hoztunk ,most sem csinálnánk másként, max. még 1-2 barátot hívnék.16 éve vagunk együtt,9 éve házasodtunk :-)
2021. ápr. 26. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!