Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen vicces esküvői sztorit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen vicces esküvői sztorit tudtok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 21. 21:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%

ezen az utolsó videón már könnyesre röhögtem magam az elmúlt 5 percben, nagyon jó!

mégis, mint szombaton férjhez menő ara, azt mondom, úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúristem, ne máááááááááááááááár!!! :)

nem biztos, hogy ott akkor olyan jót nevetnék.... max kínomban. :)

meg utólag, visszanézve a videót, megint biztos könnyesre röhögném maga magamon.

2010. aug. 23. 19:54
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
hat ahogy vegig olvastam itt a valaszokat veegig nevettem!jo lenne meg ezt a kerdest kiemelni!
2010. aug. 24. 23:10
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Bátyámék esküvője, '97... menyasszonyrablás... Bátyus haverja jön, lát, felkapja a nem éppen nádszálkarcsú arát, kirohanna az ajtón, de valaki becsukta és a srác nem érte el a kilincset, ezért uzsgyi, át a konyhai kiszolgáló ajtóhoz, amin épp jött volna ki egy gyanútlan pincér egy hatalmas tányér sütivel, de volt rajta krémes meg képviselőfánk meg minden... és a képsor:

Srác a menyasszonnyal nekirohan az ajtónak, az ajtó meglökött szárnya meglendül, kigáncsolja az éppen kifelé induló pincért, pincér hasraesik, a tálcával eltalálja a srác térdét, aki erre összegörnyedne, de ott a menyasszony a kezeiben, ezért végül tovább akar rohanni, de elnyal egy krémesen (asszem az volt :D), a hátára esik, csúszás közben összekeni krémmel az ajtót, félig becsúsznak a konyhába, a menyasszony rázuhan, hatalmas puffanások és üvöltések, a menyasszony sikolt, 40 másodperc döbbent csend, még légyzümmögés se volt.... majd éktelen nagy röhögés :D

19/L

2010. aug. 24. 23:52
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom!Ez durva! Lett valami bajuk?
2010. aug. 25. 00:41
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mindenki túlélte, bár a srácnak és a menyasszonynak csúnya kék-zöld foltjai lettek másnapra :)
2010. aug. 25. 16:19
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
egy barátnőm lagizján úgy berúgott a vőfély, hogy leesett az asztal tetejéről.. ne kérdezzétek, mit keresett ott egymagában félmeztelenül.... :DDDDDD
2010. aug. 25. 20:32
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Értem, hogy ne kérdezzük, de ilyet nem lehet csak így írni!

Áruld el részletesebben, hogy történt!? Főleg a félmesztelen része!

2010. aug. 26. 08:14
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Férjem vetkőző showt rendezett a tanúmmal (szintén pasi), aztán kiborult valami pia, majd az ingjével feltörölte, ami röpke 7 e ft volt, aztán a tortaszeleteléskor megint rajta volt. Nagyanyám (70 éves) limbóhintózott, nagynéném fején táncoltatta a sört, a sógorom buli után részegen 1 sarokkal arrébb állt a kocsijával, hogy másnap érte megy, de másnap nem találta, így felhívta a zsarukat, hogy ellopták az autót, aztán kétségbe esetten a barátnőjét is. Az szólt neki, hogy arrébb állt, a rendőröknek nem győzött magyarázkodni. Hirtelen ennyi jutott eszembe, de volt még...
2010. aug. 28. 06:43
 19/23 anonim ***** válasza:
87%
életem legjobb esküvője: nagyszabású, igazi sznob, felső tízezerből származó(és állandóan lázadó) barátom, egy "hétköznapi" lányhoz ment férjül..no, hatalmas lagzi, nagy dinom-dánom, az évtized esküvője, képzeljetek mindent bele ami ezzel jár...legalább 700 vendég. A polgári esküvőn..ami történetesen a szülők csodálatos kastélykertjében zajlott..elhangzik a kérdés:"István!akarod-e az itt jelenlévő...tüptürüppp...tüpptürüpp....István hallgat...mééééég mindig hallgat...kínos csend..de még mindig hallgat...szembefordul az addigra hullasápadt arával, fintorogva mustrálja,szétnéz a násznépen...hallgat...hümmög...már zúgolódik a nép...még mindig hallgat...fejét vakargatja, nyakkendőjét igazgatja,tökéletesen bemutatja, hogy kinosan érzi magát...aztán mikor már mindenki próbahulla(köztük az örömanyával az élen)elkiáltja magát:csak vicceltem,persze,hogy igen!!!!!!!!erre az örömanya sikoltva elájul......12 éve emlegetik a városban:)))))
2010. aug. 28. 07:43
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Hát nálunk durva és röhejes volt.Az ara kapásból elhagyta a dobocsokrát,vissza uzsgyi,rohanás ,futás közbe ráléptem a ruhaaljára picit piszkos lett,lepucoltuk,a csokor dobásnál a tetőre dobta a csokrát.

Én közbe kimetem a konyhába körül nézni mit eszünk és Véletlenül leboítottam 100 tojást,a mennyaszony rablás egy klocsmábaért véget:S mindenki ittasan jött vissza.A tányértörésnél uncsieasóm poharába belerepült egy visszapattano tányérdarabka.Apám félrenyelte a tortát ott vergődött a falattal,nagypapám foga letört,az ara tetsvérét föl kellett vinni a szállodai szobájába mert segg részeg lett és leheányta a nászasszonyt.Átöltözött szegény,nekem meg öcsém kiégette a ruhám meg a böröm cigivel.PFFFF !De igy is rohadt jó volt,és soha nem röhögtünk annyit mint aznap,amúgy is zizzent család vagyunk.

2010. aug. 28. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!