Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vicces esküvői sztorit tudtok?
ezen az utolsó videón már könnyesre röhögtem magam az elmúlt 5 percben, nagyon jó!
mégis, mint szombaton férjhez menő ara, azt mondom, úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúristem, ne máááááááááááááááár!!! :)
nem biztos, hogy ott akkor olyan jót nevetnék.... max kínomban. :)
meg utólag, visszanézve a videót, megint biztos könnyesre röhögném maga magamon.
Bátyámék esküvője, '97... menyasszonyrablás... Bátyus haverja jön, lát, felkapja a nem éppen nádszálkarcsú arát, kirohanna az ajtón, de valaki becsukta és a srác nem érte el a kilincset, ezért uzsgyi, át a konyhai kiszolgáló ajtóhoz, amin épp jött volna ki egy gyanútlan pincér egy hatalmas tányér sütivel, de volt rajta krémes meg képviselőfánk meg minden... és a képsor:
Srác a menyasszonnyal nekirohan az ajtónak, az ajtó meglökött szárnya meglendül, kigáncsolja az éppen kifelé induló pincért, pincér hasraesik, a tálcával eltalálja a srác térdét, aki erre összegörnyedne, de ott a menyasszony a kezeiben, ezért végül tovább akar rohanni, de elnyal egy krémesen (asszem az volt :D), a hátára esik, csúszás közben összekeni krémmel az ajtót, félig becsúsznak a konyhába, a menyasszony rázuhan, hatalmas puffanások és üvöltések, a menyasszony sikolt, 40 másodperc döbbent csend, még légyzümmögés se volt.... majd éktelen nagy röhögés :D
19/L
Értem, hogy ne kérdezzük, de ilyet nem lehet csak így írni!
Áruld el részletesebben, hogy történt!? Főleg a félmesztelen része!
Hát nálunk durva és röhejes volt.Az ara kapásból elhagyta a dobocsokrát,vissza uzsgyi,rohanás ,futás közbe ráléptem a ruhaaljára picit piszkos lett,lepucoltuk,a csokor dobásnál a tetőre dobta a csokrát.
Én közbe kimetem a konyhába körül nézni mit eszünk és Véletlenül leboítottam 100 tojást,a mennyaszony rablás egy klocsmábaért véget:S mindenki ittasan jött vissza.A tányértörésnél uncsieasóm poharába belerepült egy visszapattano tányérdarabka.Apám félrenyelte a tortát ott vergődött a falattal,nagypapám foga letört,az ara tetsvérét föl kellett vinni a szállodai szobájába mert segg részeg lett és leheányta a nászasszonyt.Átöltözött szegény,nekem meg öcsém kiégette a ruhám meg a böröm cigivel.PFFFF !De igy is rohadt jó volt,és soha nem röhögtünk annyit mint aznap,amúgy is zizzent család vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!